Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja to mysle ze te które mają na poczatek grudnia mogą się zaczac i w listopadzie rozpakowywac ;D ale tez nie moge się już tego doczekać..Nessi
Gratuluję, no więc zostało tak, że obydwie chłopów urodzimy
Termin też podobny, więc kto wie
Wiecie ja się nie mogę grudnia doczekać jak się zaczną wieści która urodziła i ile waży i wogóle zdjęcia tych dzieciaczków![]()

Szczerze to ja też nie moge sie juz doczekać porodu-juz chciałabym zobaczyć mojego maluszka:-),ale czas szybko leci:-).A co do płci?Ja czuje,że to będzie synek ale pewnie znów urodzę córeczke-będziemy mieli z mężem następną szansę nad popracowaniem-nad synkiem,hihiNessi
Wiecie ja się nie mogę grudnia doczekać jak się zaczną wieści która urodziła i ile waży i wogóle zdjęcia tych dzieciaczków![]()

Oj ja też:-):-)Nessi
Hi,hiAnoola
faktycznie, szczególnie bliźniary nasze
Agula7777
a ty to się lepiej przyznaj, że ty chcesz tylko córki, żeby "pracować" non- stop![]()
żeby nie skłamać to .......praca bardzo,bardzo przyjemna:-).ja to mysle ze te które mają na poczatek grudnia mogą się zaczac i w listopadzie rozpakowywac ;D ale tez nie moge się już tego doczekać..![]()
no one to szczególnie.. a potem przed świetami jak będziemy zabiegane to się po kolei będziemy rozpakowywaćAnoola
faktycznie, szczególnie bliźniary nasze
Agula7777
a ty to się lepiej przyznaj, że ty chcesz tylko córki, żeby "pracować" non- stop![]()