Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No własnie, że nie. Tutaj sa same plusy, przy szczepionce skojarzonej o połowe mniej razy szczepisz dziecko, czyli mniej bólu, cierpienia i wypraw na szczepienie. Poza tym żadko zdaża sie, ze dziecko goraczkuje po tej szczepionce. Ja uważam, ze za to zapłacić warto. Suma sumaru szczepisz na te same choroby ale oszczedzasz cierpienia dziecku.

No własnie, że nie. Tutaj sa same plusy, przy szczepionce skojarzonej o połowe mniej razy szczepisz dziecko, czyli mniej bólu, cierpienia i wypraw na szczepienie. Poza tym żadko zdaża sie, ze dziecko goraczkuje po tej szczepionce. Ja uważam, ze za to zapłacić warto. Suma sumaru szczepisz na te same choroby ale oszczedzasz cierpienia dziecku.
fakt ze jest tych ukluc mniej ale czytajac opinie matek ktore szczepily takimi szczepionkami nie zgodze sie ze to taki wspanialy wynalazek
ja to samo! i na hamburgeryTak w ogole to ja mam ciagle ochote w tej ciazy na pizze no ale skusilam sie jak dotad tylko 2 razy to i tak jestem twardaDD