• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Dokladnie ja tak testuje zjem cos i poznie po 1h sobie mierze i wychodzi czy ma duzo cukru czy nie.Najbardziej bylam zszokowana mlekiem zrobilam sobie zupke mleczna z platkami owsianymi a tu po 1h 140 a normalnie po snadaniu mam 100.Masakra jakas:szok:
Dokładnie! Moja rodzinka cała cukrzykowa, więc conieco wiem. Mój tato od arbuza wylądował na pogotowiu, bo zeżarł chyba z pół giganta 7 kilowego i mu cukier skoczył do 250 :szok: Ale nie chcę nikogo straszyć, bo każdego organizm innaczej reaguje, a mój Tato jest już ok 10 lat na insulinie, więc to zachowanie organizmu było zasadne.

reklama
miałam iść pobuszować w szmatkach - nie poszłam...
miałam kupić lampę malutkiej - pewnie dziś nie kupię...

znacie jakis dobry sposób na NORMALNE zakupy z mężem? bo z moim to nawet do supermarketu nie można iść na spokojnie :confused2:

Ja nie tykam Żywca smakowego bo moja ciotka pielęgniarka powiedziała mi, że akurat on ma najwięcej szkodliwych substancji ze smakowych wód. Zwykłego Żywca pijam smakowego nie bo mam stracha

przesada ... z reszta zapije od czasu do czasu cola i cola zabije wszystko :) nie ma co przesadzac naprawde bo sie potem popada w paranoje :D

Dokładnie! Moja rodzinka cała cukrzykowa, więc conieco wiem. Mój tato od arbuza wylądował na pogotowiu, bo zeżarł chyba z pół giganta 7 kilowego i mu cukier skoczył do 250 :szok: Ale nie chcę nikogo straszyć, bo każdego organizm innaczej reaguje, a mój Tato jest już ok 10 lat na insulinie, więc to zachowanie organizmu było zasadne.
Ja po arbuzie tez mam wysoki cukierrrrrr!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry