Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdzałam. 16zł. A u optyka za sztukę 25złNa allegro za 2 szt. 16zł. To super, że można się kąpać w nich. Tylko ja podczas kąpieli mam zmywany tusz, makijaż i czy mi się nie zababrają soczewki z tego.
Dzięki LaseczkiKupię więc Renu. Macie stronkę internetową z tym płynem gdzie można go zamówić czy muszę u optyka?
Ja zamówię tylko na allegro, bez kupowania u optyka tego płynu. Chyba tyle bez płukania mogą być..
Zawsze Mój zamawiał przez allegro różne rzeczy i mam mały problem. Jak chciałabym płacić dopiero przy odbiorze to?
witam z rana!
i DZISIAJ ROZPOCZĘŁAM 3 TRYMESTR :-)
za chwilke ci napisze, tylko musze przysiąść i pomyśleć jak się nazywały te ulice ;-) bo ja mieszkałam w Katowicach.. nie mieszkam tam od roku bo wymyśliliśmy sobie tą budowe i troche mi tęskno za nimi :-(
Dobra już nie ma problemuPowiedziałam Mojemu by albo wpłacił na konto kasę bo on to jakoś nie wiem czemu zawsze woli w domu ją trzymać a jak są potrzeby jak ja dzisiaj mam to kurde kasy na koncie ledwo co
Albo ma mi kupić u optyka płyn. Ja mam na głowie bliźniaków, więc sama sobie nie kupię.
Pogoda u nas też pochmurna, aż głowa pobolewa;/