reklama

Grudzień 2009

Mi własnie morfo- idzie w kierunku anemii, z miecha na miech coraz więcej białych a mniej czerwonych :crazy: cholera no, zawsze coś musi być źle żeby było dobrze ;)
bialych moze byc nawet 4-20 to jest noirmalne w ciazy
czerwonych dobrze jak jest wiecej niz 3,5
hematokryt 32-35%
hemoglobin a zreby byla wyzsza niz 11

Musze odpisywac po jednym poscie bo mi sie komp przegrzewa i wylacza co troche i jak duzo napisze to mi sie kasuje i mnie szlag trafia

reklama
a powiedzcie mi jak wyglada kwestia jedzenia w czasie porodu ... bo przeciez te dwie pierwsze fazy moga dlugo trwac a ja np jak sie denerwuje to najczesciej jestem glodna !! czy mozna cos w trakcie jesc ?? i czy daja w szpitalu czy trzeba cos ze soba zabrac ?? no bo skoro i maz bedzie dlugo ze mna to tez by cos musial przegryzc !!

No właśnie nie wiem. :-( Czy wogóle ciężarówka może się zarejestrować? Próbowałam dzwonić ale nikt tam nie odbiera. A na siłach się średnio czuje żeby jechać. A Mojego nie ma do końca września, nie licząc wyjazdu nad morze (ale wtedy i tak nic nie załatwimy). Miałam czuja że coś się wydarzy.

A dlaczego nie????? Każdej osobie która nie pracuje , albo pracowała bez opłacania składek- przysługuje prawo do zarejestrowania się w Urzędzie Pracy, uzyskasz status bezrobotnej bez prawa do zasiłku ale będziesz ubezpieczona i SPOKOJNA. Idź jutro do Urzędu .Pracy i nie daj się spławić. Należy Ci się jak psu buda !!!!!!!!!

ja skończe 24 lata w październiku więc jestem tu pewnie jednym z "wypierdków" forumowych nie? ;-)
ale z doświadczeniem już :cool2: ponad 3lata małżeństwa i prawie 3 letnie dziecko ;-) zawsze to coś nie?
a010.gif
a010.gif
ha ja 10 grudnia bede miala 23 :P

witam sie jak dla mnie z rana bo do 4.00 nie moglam spac i jak wkoncu mi sie udalo zasnac to spalam prawie do 12:szok::szok::szok: juz myslałam ze bede wyc do ksiezyca:-(

Ostatnia edycja:
"Najnowszy przywilej, który przysługuje przyszłej matce, to prawo do bezpłatnej opieki lekarskiej podczas ciąży i porodu, niezależnie od tego, czy jest ona ubezpieczona, czy nie. Nikt nie może domagać się od kobiety, która spodziewa się dziecka, żadnych dokumentów, które mają poświadczyć jej prawo do opieki lekarskiej. "

cyt z tego art na onecie !!!!
:wściekła/y:
pomocy ja mam kasperskiego a ten syf sie ciagle wywala

23marta Ty tu w ogóle nowinki medyczne pisz, bo raczej będziesz najbardziej zorientowana :-)
jak cos wiem to pisze, ale nie chce nikogo wprowadzac w blad ;) ale akurat od padziernika bede miala o tym zajecia to ciekawe co oni powiedza na temat tcyh szczepionek

Dagmar ciesze sie ze maz wrócil, a co do tego fibrynogenu to tak jak Ci pisalam, znalazlam niesttey tylko tyle ze w ciazy fibrynogen fizjologicznie wzrasta o 10-30% wartosci poczatkowej.... z prelekcji z zajec to mam, i tak z ciekawosci patrzylam w necie ze laski w ciazy tez mialy takie wartosci jak Ty ale nie musialy brac heparyny... ale hematolog napewno wie najlepiej w koncu to specjalista.

reklama
Mea ja urodziłam o 16-stej, od rana mi mówiły, że pewnie tego dnia urodzę i niestety nie pozwalały nic jeść. A mnie tak strasznie ssało :-( Ale to pewnie też zależy od położnych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry