23marta
Trójpak ;)
cale 50 min mniej czekaniano ja tez mam dosc pozno bo na 18.40![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cale 50 min mniej czekaniano ja tez mam dosc pozno bo na 18.40![]()
o to spoko bo wlasnie jutro sie wybieram do manu, w ogole zwykle chodze tam bo mieszkalam blisko , treraz sie przeprowadzilismy ale i tak do manu blizejmartus ostatnio w h&m byłam i był małe rozmiary spodni dzinsowych i byla obnizka -40 zł ja co prawda kupiłam materiałowe bo w dzisnach czuje sie mege wielka i w manufakturze jest wiekszy wybór niz w galeri tam tez jest c&a
Duomox jest bezpieczny. Ale to jest czysta amoksycylina bez kwasu klawulonowego. Jeszcze lepszy jest Amotaks DiS. Te antybiotyki, które mają kwas klawulonowy, np. Augumentin, nie są już tak bezpieczne i raczej się ich unika, lepiej podawać czystą amoksycylinę. Można brać też Bioparox, bo działa miejscowo (jest w aerozolu, do psikania do gardła i do nosa).no z antybiotykow jest najbezpieczniejszy, to jest kwas klawulonowy i jest to to samo co np augmntin, ospamox, forcid, novamox z takich najbardziej znanych nazwy handlowych
o to spoko bo wlasnie jutro sie wybieram do manu, w ogole zwykle chodze tam bo mieszkalam blisko , treraz sie przeprowadzilismy ale i tak do manu blizejmoze cos sie trafi na obnizce sasasa, ale jutro mam zalatwiania, administracja, gazownia, zakald energetyczny i jeszcze musimy sie zameldowac, mam nadzieje ze bede miala sile
![]()
y moze lepiej wyslij swojego pana bo po co masz sie denerwowac

. Za 3 tyg. USG:-):-):-)No i w końcu nadrobiłam was, gaduły.:-):-):-):-) Byłam dzisiaj u gina. Dostałam żelazo, spada mi hemoglobina. :-( Pozostałe badania ok. No i..... "tylko" 2 kg na plusie od ostatniej wizyty, jak na mnie to mało. Bardzo cieszę, bo pod koniec ciąży to się pewnie będę kulać.. Za 3 tyg. USG:-):-):-)
Co do ciuchów mam 2 pary gaci ciążowych, w tym jedne białe. Na zimę odpadają. Muszę sobie dokupić jeszcze jakieś ciemne na zimę i ze 2 odpinane sweterki.
Dostałam Tardyferon. Ja co prawda mam 11,8, więc nie jest źle, ale będę miała cesarkę, więc lepiej żeby ta hemoglobina była wyższa. W ciąży to normalne, ale i tak wolę łykać tabletki, niż jeść półsurową wątróbkę, bleeeeeee;-)