Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja po wizycie u gina.
Młody waży około 1000-1100 gram. Rośnie w siłe, główka w dół - yuppi - oby mu sie nie odwidziało.
I to chyba tyle dobrych wiadomości. Musze zrobić ekg i hormony tarczycy. Bo puls skacze nie wiadomo czemu. Żelazo mam już brać 3 razy dziennie, jak się nie podniesie to zastrzyki. No i mam łykać duphaston i dostałam czopki - scopolan (to wszystko na stawianie się brzucha - dowiedziałam się że zaczął się stawiać zdecydowanie za wcześnie). Z łożyskiem nie za ciekawie - nadal nisko ale jeszcze nie na ujściu (czy jakoś tak) - może się podniesie. Zero seksu i kąpieli (tylko prysznice).
moja też była przez chwilkę główką w dół... ale chyba woli trzymać ją pod moimi piersiami :-(
Ale odlot. Dziś rano ściągałam sobie poraz pierwszy soczewki - masakra, ale po chyba pół godzinie (?) ściągnęłam obieTeraz je w 15 minut założyłam
Trening czyni mistrza, z czasem będzie lepiej
![]()
;-)chociaz ja sobie tego nie wyobrazam jak to jest.Co do szyjki to ja nie mam pojęcia jaką mam. Jak zwykle szwedzka służba zdrowia ma to gdzieś i nic nie badali mi do tej pory. Może to jednak nie jest aż tak istotne?;-)
moja bratowa tez nie ma wogole badania ginekologicznego wiec tez nie wie jak to jest z ta szyjka.przyznajcie se baby ktora by zaplacila 3tys za opieke pani Żanet Kalety przy porodzie ??

Ojc i znow mam zaleglosci
Kurcze wczoraj i dzis tak strasznie bolala mnie glowa
Myslalam, ze eksplodujeAle wypilam kawke i odziwo przeszlo...hmm...
W piatek nareszcie jade do mamy;-)Najem sie smakolykow
W sobote ide na usg 4d jupi!:-) Juz nie moge sie doczekac, tym bardziej, ze moj lukasz idzie ze mna
A w poniedzialek wizyta u gin i skierowanie do poradni cukrzycowej i na kolejne badania przeciwcial:-(
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie pogoda jest super. Wreszcie chlodno. Juz nie moglam zniesc tych dusznych i goracych dni
Powoli skupuje rozne rzeczy i pakuje torbe do szpitala. Musze byc gotowa wczesniej, niz potem na biega wszystko robic. A gin mowila, ze szyjka sie skrocila i nigdy nie wiadomo kiedy poloza mnie do szpitala:-( Ciekawe co powie na wizycie w poniedzilek, az sie boje. Nie chcialabym lezec tyle tygodni na oddziale. Sama bez mojego meza
Ale z dobrych wiadomosci - jutro jade do sklepu po reszte wyprawki dla moich brzdacow:-) Juz nie moge sie doczekac!![]()
moja szyjka tez skrocona.Dbaj o siebie i jak najwiecej lez.Moze unikniesz szpitala-oby bo chyba zadna z nas nie chcialaby tam lezec.A ja po wizycie u gina.
Młody waży około 1000-1100 gram. Rośnie w siłe, główka w dół - yuppi - oby mu sie nie odwidziało.
I to chyba tyle dobrych wiadomości. Musze zrobić ekg i hormony tarczycy. Bo puls skacze nie wiadomo czemu. Żelazo mam już brać 3 razy dziennie, jak się nie podniesie to zastrzyki. No i mam łykać duphaston i dostałam czopki - scopolan (to wszystko na stawianie się brzucha - dowiedziałam się że zaczął się stawiać zdecydowanie za wcześnie). Z łożyskiem nie za ciekawie - nadal nisko ale jeszcze nie na ujściu (czy jakoś tak) - może się podniesie. Zero seksu i kąpieli (tylko prysznice).
Ale Kocham go bardzo 
Oj, Dziewczyny, szpital to ostatnia rzecz na którą mam ochote. Moge leżeć, brać zastrzyki, faszerować się tabletkami ale szpital to dla mnie koszmar - mam straszny uraz od dzieciństwa. Oby było dobrze.
Cherie - właśnie się zastanawiam że On strasznie szybko rośnie, a ja nawet nie biore witamin. Wysysa normalnie wszystko ze mnie - mały pasożytAle Kocham go bardzo
![]()
nie lubie szpitali
mam znajoma ktora rodzila razem ze mna i ona miala w ciazy az 42 wypisy ze szpitala
wyobrazacie to sobie
?Oj moja tez ostatnianie lubie szpitali
mam znajoma ktora rodzila razem ze mna i ona miala w ciazy az 42 wypisy ze szpitala
wyobrazacie to sobie
?