Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudny:-)Mi się bardzo podoba ,miałam ją własnie licytować, ale kupiłam w końcu sweter ten: ESTYL_SELIN_NAJPIEKNIEJSZY SWETEREK CIĄZOWY_MAMO (731617935) - Aukcje internetowe Allegro
Też się zastanawiam od dość dawna nad tym sweterkiem. I jak on w rzeczywistości wygląda? grube toto? Cienkie? Ladnie się układa?
Ja bym się odważyła gdybym mogła farbąć już włosy na jasny blond a tak to mi się mój obecny kolor włosków nie podoba. A ginka mówiła, że mogę zafarbować szamponem koloryzującym bo tylko on ma dopuszczalne 3% stężeniaGeorgina-fryzura super-ja bym się odważyła gdybym miała cheć-2 lata temu poszłam do fryzjerkii z całkiem długich obcięłam włosy do całkiem krótkich
![]()
A ja dziękuję za szampon bo ja chcę w salonie farbować i mieć porządnie.Mea
ja tam dzieci w foteliku przywoziłam i też miały 3 dni!!!
weź ty po prostu postaraj się nie reagować i rób co masz robić
Termometr kosztuje grosze i jest ok na początku po miesiącu już nie używałam ale teraz i tak kupię.
Dzisiaj idę do hematologa na 18tą więc możecie 3mać kciuki
A teraz nadganiam. Buźki
;-)beż melanż, biały odpadł bo się szybko brudzi, szarzeje, czarny obłazi a szary to raczej kolor nie dla mnie![]()
czekam na ocene od ciebie,jesli bedzie fajny to zakupie:-)kurde znowu sie wqrzylam ... tym razem na babe z allegro ... kupilam kilka rzeczy od babki z Jedrzejowa i sie okazalo ze akurat moi rodzice sie tam wybieraja wiec zaproponowalam ze odbiora to osobiscie ... no i mama sie z baba umowila wczoraj ze jej dostarczy te rzeczy i dzis dzwoni ze ani rzeczy ani babki ani telefonu !!! dzwonie do niej ... mailuje a tu nic !!! a gadalam z nia, niby wszystko si eda wszystko fajnie a teraz baba taki numer wykreca !!!

Ja bym się odważyła gdybym mogła farbąć już włosy na jasny blond a tak to mi się mój obecny kolor włosków nie podoba. A ginka mówiła, że mogę zafarbować szamponem koloryzującym bo tylko on ma dopuszczalne 3% stężeniaA ja dziękuję za szampon bo ja chcę w salonie farbować i mieć porządnie.

Oglądałam dziś w 'kawie czy herbacie' o takim samym przypadku!!
dopiero jk koles postraszył tego z allegro sądem, to oddał mu pieniądze
Kurde coraz więcej oszustów na allegro? Postrasz babkę tak samo ciekawe jak zareaguje