reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea Ja mam xp. A jak mam to przeskanowac online? Pokierujesz mnie jakos?
.

Przyjexzdzm do mamy w gosci a mamy nie ma ... dobrze ze ja - gosc - mam klucze to nie bede stala przed dzwiami !!!

z tym pokierowaniem to zrobimy tak
wlanczasz IE i wpisujesz adres: MKS - Producent oprogramowania antywirusowego mks_vir
tam szukasz na stronie gdzie jest przycisk "Skaner onlline" i naciskasz go
bedzie sie chcial instalowac wiec mu na to pozwol to zupelnie bezpoieczne urzadzenie, musisz zaznaczyc wszystkie dyski twarde jakiemasz (C, D ... ) i dac skanowanie ... troche trwa zanim to poinstaluje,sciagnie bazy wirusow i takie tamale poczekaj i potempilnuj skanowania bo moze chciec usunac wirusy ...

reklama
witam się i ja. dopijam kawę i idę włosy wysuszyć. muszę jakimś cudem pojechać na zakupy (tylko że dzidzia kopie jak siedzę, szczególnie za kierownicą :-D). no ale myślę, że ten kawałek wytrzyma(my).

witam się i ja. dopijam kawę i idę włosy wysuszyć. muszę jakimś cudem pojechać na zakupy (tylko że dzidzia kopie jak siedzę, szczególnie za kierownicą :-D). no ale myślę, że ten kawałek wytrzyma(my).
Moja Dzidzia to samo ma jak siedzę przy kompie.. Musisz się dogadać - tu 15 minut posiedzi spokojnie a za to 5 krówek jej podrzucisz do brzuszka.. Może pójdzie na słodkie.. :-D:-D

PIERWSZA :baffled::baffled::baffled:

Matko Boska spac nie moglam ,jak mi cholernie ciezko pozycje znalezc w ktorej mi sie zasnie !!!!! Glodnam jak cholera.
Trzeba malego budzic do szkoly ,szykowac sie zeby go odprowadzic - coraz bardziej jestem zmeczona :-D.

Odezwe sie jak wroce :) Buziaki SPIOCHY:-D
No ja miałam najlepiej nad rankiem kiedy to chciałam na lewym boczku pospać, ale nie mogłam bo Myszka mnie w ten bok kopała, chciałam na prawy - to samo. I jak kłoda na plecach spałam:-)

z tym pokierowaniem to zrobimy tak
wlanczasz IE i wpisujesz adres: MKS - Producent oprogramowania antywirusowego mks_vir
tam szukasz na stronie gdzie jest przycisk "Skaner onlline" i naciskasz go
bedzie sie chcial instalowac wiec mu na to pozwol to zupelnie bezpoieczne urzadzenie, musisz zaznaczyc wszystkie dyski twarde jakiemasz (C, D ... ) i dac skanowanie ... troche trwa zanim to poinstaluje,sciagnie bazy wirusow i takie tamale poczekaj i potempilnuj skanowania bo moze chciec usunac wirusy ...

Dzięki. Już się robi. Oby to coś dało.
A wyniki badań dopiero jutro lub w poniedziałek.

ja tez juz wstalam i za chwile znikam do mojej mami :D jade na kawke bo pogoda pod zdechlym azorem i trzeba sobie jakos umilic dzien a tesciowa raczej sie do tego nie nadaje :D, pewnie przyjazde z workiem roznosci dla mojej niuni :D w koncu wyprawa na strych sie szykuje :D
Czekamy na fotki ubranek:-) Mój szczęśliwy bo dziś odbieramy auto od gazownika i wreszcie będzie miał gaz w samochodzie:-p A ja szczęśliwa bo po gazowniku jedziemy kupić mi bluzkę:-)

reklama
Ja teraz depilację sobie odpierniczę i się pobalsamuję, mam wreszcie czasik dla siebie bo tej ekipy nie ma:) Wiecie co? Wstałam i kompletnie nic nie musiałam z włosami zrobić - idealnie się same ułożyły:) Cóż za wygoda:) Kupię sobie dziś małego Sprite - mam strasznego smaka na gazowane! Myślę, że taka ilość to mi nie zaszkodzi bo nie piję teraz od ponad tyg. niczego słodkiego.

Do góry