reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam.Annoola dobrze ,ze juz sie lepiej czujesz.U mnie tez jakis wirus sie kreci ,i cos czuje ze mnie bierze przeziebienie.Bylam dzis w sklepie po miodzik i cytrynki i wiedzie co .......w sklepie sa juz swiateczne mikolaje z czekolady itp,czy to jest normalne?!

reklama
ciesz sie lepiej ze grypa jednodniowa a nie ze na usg nie poszlas !!
cicho tam bądź :-D
Witam.Annoola dobrze ,ze juz sie lepiej czujesz.U mnie tez jakis wirus sie kreci ,i cos czuje ze mnie bierze przeziebienie.Bylam dzis w sklepie po miodzik i cytrynki i wiedzie co .......w sklepie sa juz swiateczne mikolaje z czekolady itp,czy to jest normalne?!
To herbatka z cytrynką i pod pierzynkę co by do końca nie rozłożyło ;)
ja się cały czas byczę.. jeśli tylko mogę.. oO

Ja tez dzisiaj jestem zarlok:tak:normalnie non stop moglabym jest,az sie boje w poniedzialek stanac na wadze:tak:dzisiaj zjadlam bardzo duzo slodkosci a one napewno mi nie pomagaja:no:teraz jest mi niedobrze.
to dobrze:) EH..chyba za bardzo sie tym martwię, śmigam pod kołderkę, wygrzeję się i mam nadzieje, że jutro będę czuła się o wiele lepiej:)

Oby szybko przeszlo;-)

Ja mam cala szafke niemieckich łakoci ,to babcia malemu przywiezie to Jarek jak nie z Niemiec to z Belgi reklamowe przytacha ....sie nazbierala pelna szafka i co ???? Jak nie bylo to mi sie chcialo jak cholera jak jest to mi sie jakos nie za bardzo chce ....i wez tu badz madry !

To sie ciesz ze cie nie ciagnie bo jak bys zjadla to wszytsko to pewnie waga poszlaby niezle do góry:tak::-D

Ojjj biedna :) TULE :)

Kuzwa a ja 3 pazdziernika mam wesele ciekawe w czym waleń ( czytaj. asia ) moze wystapic co by bił od niego blask ahahahhahahah :-D:-D sukienka z czerwca z wesela jakos zmalała czy cóś - szwy sie rozchodza ahahhaha

Ja tez mam w ten dzien wesele:tak:i tez musze upolowac jakas sukienke:tak:nawet nie mam co zalozyc na poprawiny:no::-(wiec wydatek niezly:tak:
Fajnie bedziemy razem sie bawic;-)
Ehehe:-) No ja pamiętam, że jak raz zdychałam po dzikim seksie to też okrakiem chodziłam:-D:-D

Ja pamietam z poprzednim partnerem raz zaszalalm i w ciagu jednego dnia bylo 9 razy:tak:wyobraz sobie co na drugi dzien bylo:-:)-:)-(

ahahaha Aśka właśnie miałam o tym napisać :-D moja Myszka też ma czkawkę :-D

ale głupie uczucie.
ja se wczoraj patrzałam jak mi brzuch faluje.. jak to Bartek zobaczył to o malo sie nie posikał z tego zachwytu :-D
moje dziecko ma upodobanie w obkopywaniu moich żeber.. :baffled::baffled:
ale Wam powiem..
MEA jesteś moją idolką.. :-D
co żem dzisiaj narobiła.. :-D
spieszyłam się żeby chłopu obiad zrobić a musiałam wejść do tesco..( :angry::angry::angry::angry:) i co tam? kolejki na pół sklepu.. jedna kasa pierwszeństwa.. NIECZYNNA...
se idę kulturalnie do tej całej informacji czy jak to oni tam zwą ;p.. z myśla żeby nie wybuchnąc ale zanim przeszłam wszystko.. to tak się wydarłam że mnie na cały sklep było słychać.. :-D
motyw z zawołaniem kierownika podziałał od razu.. od razu si kasjerka znalazła na kasę . ; )
a za mną całe stado kobiet jak nie w ciązy to z dziećmi .. :-D
ależ byłam z siebie dumna :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jak mnie to drażni, gdy na allegro wystawiają książkę ale nie podają jej krótkiego opisu :angry:
a mam taką fazę na czytanie... że już wszystkie książki w domu przeczytałam i szukam czegoś ciekawego. poleci coś któraś? :-)

reklama
Do góry