Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cicho tam bądźciesz sie lepiej ze grypa jednodniowa a nie ze na usg nie poszlas !!

To herbatka z cytrynką i pod pierzynkę co by do końca nie rozłożyłoWitam.Annoola dobrze ,ze juz sie lepiej czujesz.U mnie tez jakis wirus sie kreci ,i cos czuje ze mnie bierze przeziebienie.Bylam dzis w sklepie po miodzik i cytrynki i wiedzie co .......w sklepie sa juz swiateczne mikolaje z czekolady itp,czy to jest normalne?!
normalnie non stop moglabym jest,az sie boje w poniedzialek stanac na wadze
dzisiaj zjadlam bardzo duzo slodkosci a one napewno mi nie pomagaja
teraz jest mi niedobrze.to dobrzeEH..chyba za bardzo sie tym martwię, śmigam pod kołderkę, wygrzeję się i mam nadzieje, że jutro będę czuła się o wiele lepiej
![]()
Ja mam cala szafke niemieckich łakoci ,to babcia malemu przywiezie to Jarek jak nie z Niemiec to z Belgi reklamowe przytacha ....sie nazbierala pelna szafka i co ???? Jak nie bylo to mi sie chcialo jak cholera jak jest to mi sie jakos nie za bardzo chce ....i wez tu badz madry !

Ojjj biednaTULE
![]()
Kuzwa a ja 3 pazdziernika mam wesele ciekawe w czym waleń ( czytaj. asia ) moze wystapic co by bił od niego blask ahahahhahahahsukienka z czerwca z wesela jakos zmalała czy cóś - szwy sie rozchodza ahahhaha
i tez musze upolowac jakas sukienke
nawet nie mam co zalozyc na poprawiny
:-(wiec wydatek niezly
Ehehe:-) No ja pamiętam, że jak raz zdychałam po dzikim seksie to też okrakiem chodziłam![]()
wyobraz sobie co na drugi dzien bylo:-ja se wczoraj patrzałam jak mi brzuch faluje.. jak to Bartek zobaczył to o malo sie nie posikał z tego zachwytuahahaha Aśka właśnie miałam o tym napisaćmoja Myszka też ma czkawkę
ale głupie uczucie.

) i co tam? kolejki na pół sklepu.. jedna kasa pierwszeństwa.. NIECZYNNA...