reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Jak będziemy karmić piersią to i Piccollo odpada :-( gazowane zakazane:-(
U mnie weekend aktywny bardzo, miasto rodzinne, mycie pomników, odwiedziny cioci, spotkanie klasowe na 10-lecie, mecz piłkarski, 2h na basenie z rodzinką moją i brata i ich wizyta u nas. Jestem padnięta. Potrzeba mi odpoczynku.

To idz Kochana odpocznij;-)

reklama
Hellow:) Zaliczenie poszło super, ale pisemnie i nie wiem jeszcze co dostałam, ale jestem dobrej myśli:)
Niedawno z Roczku wróciliśmy. Najedzona i zadowolona jestem:) Tyle, że od rana śpię na stojąco;P Normalnie oczy mi się zamykają od rana bo w nocy mało spałam.

ja tez juz wrocilam od znajomych :) nareszcie sie nagadalismy na jakis czas :) ale przyznam ze troche jestem zmeczona i znowu mam nogi opuchniete ;( macie jakies sposoby na radzenie sobie z opuchlizna ??

a ja cholera nie moge zdjac obraczki... mocuje sie z nia jak sie da.....:wściekła/y: chyba tak jak moj slubny mowil musze ja na najblizsze 10 tygodni odstawic na boczny tor....:-) czyli nadal gram panienke... z brzuszkiem :):):):):-D:-D:-D

ja tez juz wrocilam od znajomych :) nareszcie sie nagadalismy na jakis czas :) ale przyznam ze troche jestem zmeczona i znowu mam nogi opuchniete ;( macie jakies sposoby na radzenie sobie z opuchlizna ??

Jako takiego sposobu to raczej nie ma:no:powinno sie trzymac nogi wyzej niz serce,mozna tez moczyc w wodzie z sola morska i smarowac kremami na opuchniete nogi w ciazy ale to sa raczej marne szanse:-(taka natura:-:)tak:trzeba duzo pic zeby nie zatrzymywala sie woda w organizmie:tak:

a ja cholera nie moge zdjac obraczki... mocuje sie z nia jak sie da.....:wściekła/y: chyba tak jak moj slubny mowil musze ja na najblizsze 10 tygodni odstawic na boczny tor....:-) czyli nadal gram panienke... z brzuszkiem :):):):):-D:-D:-D

A po kremie lub mydle nie schodzi????:szok:ja z palcami nie mam narazie problemu ale nogi zaczynaja tez puchnac:-(nie wiem jakie ja buty włoze na wesele:eek:

reklama
Do góry