G
Georgina
Gość
U mnie na odwrót - pierścionek mi zlatuje z palcaA po kremie lub mydle nie schodzi????ja z palcami nie mam narazie problemu ale nogi zaczynaja tez puchnac:-(nie wiem jakie ja buty włoze na wesele
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie na odwrót - pierścionek mi zlatuje z palcaA po kremie lub mydle nie schodzi????ja z palcami nie mam narazie problemu ale nogi zaczynaja tez puchnac:-(nie wiem jakie ja buty włoze na wesele
![]()

Też mam 12.10 USG:-) Ja mam na 10.15Witam się i ja,
też już bym chciała grudzień, bo druga ciążą nie jest dla mnie taka fajna jak pierwsza. Nie ma tej ekscytacji, to już nie nowość. Czuję się jak słonica w bliźniaczej ciąży i mam wrażenie, że to dopiero początek dwuletniej ciąży :-) Wszyscy przy mnie wyglądają szczupło. Z drugiej strony mam mnóstwo do zrobienia, a z dwójką dzieci już nie będzie tak łatwo. Mam nadzieję, że zdążę przed porodem.
Wczoraj czułam się jakby mi brzuch napompowali, znacznie się powiększył, skóra napięta, a próbując się przekręcić złapał mnie strasznie bolesny skurcz. Wydaje mi się, że młody mógł się przekręcić, usg 12.10 to się dowiem jak leży.
Właśnie to samo miałam pisaćwstaw sobie suwaka bo nie wiadomo ktory to tydzien u ciebie !!

Hehe, niezła akcja:-)Cześć Dziewczyny.
Ale miałam akcję w nocyWstałam na siusiu a tam kurcze pomarańczowo! Dzwonię do swojej mamy o 3 w nocy i mówię: Mama, sikam na pomarańczowo! A ona do mnie: Trzeba było zjeść więcej rydzów, to byś sikała na czerwono.
Fakt, jadłam wczoraj rydze, a po nich zawsze mocz zmienia kolor![]()
Ja się dziś ważyłam. Na plusie 3.4kg. Jakaś spokojniejsza jestem kiedy rusza naprzód ta moja waga bo to już 7 miesiąc i pamiętam, że długo stałam w miejscu z wagą.pozazdroscic ja juz 9 kg na plusie az strach pomyslec jak to sie skonczy;-)
No to extra:-) Jednak nie dziewczynka:-)Mam wiadomości od Asicy.. ; )
Filip jaja jak dzwon. Wszystko super mały już jest większy w 30 tygodniu od Patryka w 34..jestem szczęsliwa mam filmik i foty, wieczorem się pochwalę teraz szukamy wózka buziaki![]()
Cherie nie martw się wagą Kalinki, moje maleństwo miało taką samą wagę jak ona w tym samym tygodniu. Idę w środę na usg to zobaczymy czy dalej idą łeb w łeb z wagą![]()