reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

reklama
Akozka - always look on the bright side of life:-) Będziesz miała na przyszły rok! A serio: nie mogą sprowadzić Twojego rozmiaru z innego sklepu?

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę wizyt lekarskich. Ja byłam dwa tyg temu we wtorek, a następną mam 24 LISTOPADA. Oczywiście nikt mi USG nie robił. W poprzedniej ciąży miałam tylko jedno (reszta w prywatnej klinice w Dublinie 120 km w jedną stronę), raz badania krwi, już mi się nawet nie chce pisać...

mniam, gołąbki na masełku z cebulką i grzybkami :tak:normalnie się rozpieszczam.
Karnitynka... ja przed wizytą też mam ciśnienie wysokie (a w domu książkowe). ostatnio wypiłam sok z aronii przed wyjściem do lekarza i skoczyło mi tylko do 130/80 :laugh2: jutro też zamierzam wypić.

Kurka u mnie sie tez jakos zimno zrobilo no bo w sumie na dworzu dzis pierwszy dzien chlodniejszy.
Anaklim- to widze ze w Irlandii tak jak w Norwegii bo kuzynka opowiadala ze minimum badan minimum usg niech natura decyduje czy wszystko bedzie ok.

mniam, gołąbki na masełku z cebulką i grzybkami :tak:normalnie się rozpieszczam.
Karnitynka... ja przed wizytą też mam ciśnienie wysokie (a w domu książkowe). ostatnio wypiłam sok z aronii przed wyjściem do lekarza i skoczyło mi tylko do 130/80 :laugh2: jutro też zamierzam wypić.
O nieeee a ja nie mam takiego soczku w domku moze cos innego hihi jakis srodek na uspokojenie:D nie nie zartuje no mam moje zapiski to mi lekarka odpusci znow zmierzy 3 razy z niedowierzaniem i tyle.
Mea ja tez bym neutralny dala bo kaske zwrocil ale na pozytywa nie zasluguje bo zamylil z opisem towaru;)

reklama
Cześć i czołem kobietki! U mnie dziś piękny słoneczny dzień więc piorę ciuszki korzystając że słoneczko je wysuszy. Zaczynam już spisywać co mam jeszcze do dokupienia bo w listopadzie będę jeszcze cięższa i większa. Na razie na plusie 10kg. Ale najlepsze jest to że nigdzie praktycznie nie przytyłam tylko wszystko w brzuszek idzie. Moja koleżanka która należy do wrześniówek już jest prawie 2 tygodnie po terminie i nadal cisza w eterze. Ciekawa jestem ile z nas urodzi w terminie.:-)

Do góry