reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Akozka - always look on the bright side of life:-) Będziesz miała na przyszły rok! A serio: nie mogą sprowadzić Twojego rozmiaru z innego sklepu?

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę wizyt lekarskich. Ja byłam dwa tyg temu we wtorek, a następną mam 24 LISTOPADA. Oczywiście nikt mi USG nie robił. W poprzedniej ciąży miałam tylko jedno (reszta w prywatnej klinice w Dublinie 120 km w jedną stronę), raz badania krwi, już mi się nawet nie chce pisać...

za to u nas to aż do znudzenia robi się morfologię i mocz:tak: na usg też nie mogę narzekać bo mam średnio raz na miesiąc góra 1.5 miesiąca a ze zdjęć z usg można osobny album zrobić:-D
nie wiem jak jest państwowo ale chyba nie wiele różni się to od wizyt prywatnych:tak:

co do obiadku to ja dzisiaj na sępa do teściowej poszłam na kapuśniak i placki ziemniaczane
objadłam się i chce mi się spać:-D

Akozka dasz radę-może wilgotne ścierki powkładaj do butów i zostaw na noc-moja mama tak robiła z butami:tak:

Aśka-a jednak miałaś nosa:-D
no i trzymam kciukasy za pozostałe Laseczki:tak:

reklama
czesc dziewczynki :):) obiad juz naszykowalam wiec moglam zasiasc przed kompem :) obroczke cudem udalo mi sie zdjac...ale az sobie skore zdarłam...:szok:

witam anakilim i moka83:)to jest nas 3....trojca swieta heheh:)
cos sie wszystkie na usg w tym tyg umowilysmy:) ja ide w [iatek :) zrobimy 3 d :)-tatus malenkiej sobie zarzyczyl:-) gorzej jak naszej coreczce jajeczka wypeczkowaly:)

a teraz szaleje bo mamusia pol godziny temu kawalek czekolady zdadla :) czyli jak zwykle o slodkosciach :)

czesc dziewczynki :):) obiad juz naszykowalam wiec moglam zasiasc przed kompem :) obroczke cudem udalo mi sie zdjac...ale az sobie skore zdarłam...:szok:

witam anakilim i moka83:)to jest nas 3....trojca swieta heheh:)
cos sie wszystkie na usg w tym tyg umowilysmy:) ja ide w [iatek :) zrobimy 3 d :)-tatus malenkiej sobie zarzyczyl:-) gorzej jak naszej coreczce jajeczka wypeczkowaly:)

a teraz szaleje bo mamusia pol godziny temu kawalek czekolady zdadla :) czyli jak zwykle o slodkosciach :)

mataka dobrze ze udalo ci sie zdjac obraczke bo potem byloby tylko gorzej !! a szkoda ciac obraczke miesiac po slubie !!!

ja obiadek mam od wczoraj wiec raczej sie nei narobie :D

natalka pytala co na rocznice moznaby zrobic ... wiesz to zalezy co lubicie ... czy jakies wykwintne i wyszukane cudenka czy raczej cos pysznego ladnie podanego a niekoniecznie wyszukanego ?? ja sie sama zastanawiam co wymyslic bo lada chwila mamy 2 rocznice i chcialabym cos fajnego przygtowac ... ale z moim jest pewien klopot ... paskuda nie je warzyw wiec mam ograniczone pole manewru ;( no i niestety w dniu naszej rocznicy moj mezczyzna idzie na noc do pracy i nie wiem czy kolacji przy swiecach nie urzadzic w sobote 3 dni wczesniej /zwlaszcza ze wtedy tesciowej na 100% nie bedzie w domu !!!/

Ok to ja zmykam na wizytke na 16 wiec jeszcze chwilka ale juz czuje jak mnie w zoladku skreca ja to jestem jakas psycholka pod tym wzgledem:) Dobrze ze mam ginke blisko bo ma gabinet na mojej ulicy 2 bloki ode mnie hihi trzymajcie kciuki laseczki

mataka dobrze ze udalo ci sie zdjac obraczke bo potem byloby tylko gorzej !! a szkoda ciac obraczke miesiac po slubie !!!

ja obiadek mam od wczoraj wiec raczej sie nei narobie :D

natalka pytala co na rocznice moznaby zrobic ... wiesz to zalezy co lubicie ... czy jakies wykwintne i wyszukane cudenka czy raczej cos pysznego ladnie podanego a niekoniecznie wyszukanego ?? ja sie sama zastanawiam co wymyslic bo lada chwila mamy 2 rocznice i chcialabym cos fajnego przygtowac ... ale z moim jest pewien klopot ... paskuda nie je warzyw wiec mam ograniczone pole manewru ;( no i niestety w dniu naszej rocznicy moj mezczyzna idzie na noc do pracy i nie wiem czy kolacji przy swiecach nie urzadzic w sobote 3 dni wczesniej /zwlaszcza ze wtedy tesciowej na 100% nie bedzie w domu !!!/

mój z moich obliczeń będzie miał dniówkę więc rano zawiozłabym Go do pracy później do fryzjera:-Djuż się doczekać nie mogę:tak:zakupki i do domu szykować coś pysznego

nie muszą być to jakieś cuda bo znając życie jak Maniutek wróci z pracy to nie będzie miał siły zastanawiać się co je tylko,żeby zjeść:-)
zastanawiam się nad roladą ze schabu czy z czegoś podobnego w cieście Cherie
a na deser chyba tiramisu z serka mascarpone bo mój mąż to pochłania nie tylko wcina a już dawno nie robiłam:tak:

reklama
musze sie wam pochwalic !! dostalam zwrot za fotelik !! temat uwazam za zamkniety tylko zastnawiam sie nad wysmarowaniem komentarza na allegro ...
Komentarze powinny być zgodne z prawdą, więc ja bym mimo wszystko napisała komentarz dodając, że po ''akcji'' zwrot pieniędzy dostałaś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry