reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Laski zlitujcie się!
Ile można pisać:laugh2:
Ja studia sobie załatwiam teraz i czasu nie mam na nic...
Tzrymajcie kciuki jutro - jak nie będę miała JEDNEGO wpisu do indeksu nie przyjmą mnie na drugi rok, bo pan dr od 7 boleści jest na urlopie, a ja nie mam wpisu od niego, a do jutra MUSZĘ złożyć wniosek do dziekana.
Nie wiem jak to się rozwiąże...

reklama
Laski zlitujcie się!
Ile można pisać:laugh2:
Ja studia sobie załatwiam teraz i czasu nie mam na nic...
Tzrymajcie kciuki jutro - jak nie będę miała JEDNEGO wpisu do indeksu nie przyjmą mnie na drugi rok, bo pan dr od 7 boleści jest na urlopie, a ja nie mam wpisu od niego, a do jutra MUSZĘ złożyć wniosek do dziekana.
Nie wiem jak to się rozwiąże...
oj to trzymam kciuki .. ; )
jestem w podobnej sytuacji.. ale pani z dziekanatu w przypływie dobroci powiedziała ze do 10 października mogę wszystko załatwić..

witam sie wieczorową porą :-)
melduje sie po usg
młoda na te chwile lezy na glowie :eek: choc jeeszcze cztery dni temu była poprzecznie ale mam nadzieje ze juz zostanie w położeniu podłużnym
30,5 dni wazy sobie 1750 tak krąglutka
ogólnie wszystko dobrze tylko intryguja mnie te poszerzone przestrzenie miedzyzrazikowe w łozysku choc profesor powiedział ze to w normie jeszcze dopytam swojego lekarza
teraz was moge bezstresowo poczytac :-)

A ja mam NIEMIŁE panie w dziekanacie:wściekła/y:
Krzycza tylko:crazy:
Każdy ma mnie gdzieś i każe 'załatwiać na swoja rękę' nawet dziekan...

melduje sie po usg
młoda na te chwile lezy na glowie :eek: choc jeeszcze cztery dni temu była poprzecznie ale mam nadzieje ze juz zostanie w położeniu podłużnym
ogólnie wszystko dobrze tylko intryguja mnie te poszerzone przestrzenie miedzyzrazikowe w łozysku choc profesor powiedział ze to w normie jeszcze dopytam swojego lekarza

ladnie rosnie ta twoja panna :D na zapas sie nie przejmuj :D

jak widze aska sie jeszcze nie pojawiła jak zwylke;-)
gratulacje dla niej ze filip to jednak filip :tak:
i ze rosnie sobie zdrowo
i marty tez jeszcze nie ma no ładnie:cool2:

melduje sie po usg

Nio to taka jak mója chłopina w brzuchu:tak:
No i najwazniejsze się nie stresować:tak:

reklama
desmont ale masz córę :shocked2: no no no :tak:
luuuzna, ja będę mieć spotkanie z opiekunem roku w piątek, ciekawe, co wymyśli w związku z indywidualnym tokiem nauczania dla mnie...
Ania - też mnie coś brzuch pobolewa... ale to chyba raczej ścięgna ciągną :laugh2:

Do góry