Pauluś89
Grudzień 2009
a coś o Oilatum słyszałaś??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój mąż na sali porodowej zapytał mnie "długo to będzie jeszcze trwać? bo się nudze i głodny jestemJa słyszałam opowieść, jakoby jeden tatuś po długim i ciężkim porodzie rzekła do swej kobiety: "ja bym to zrobił lepiej i szybciej". Się udławiłam wtedy prawie
I podobny tekst: "nie da się szybciej? Za 2 godziny jest mecz"
ja kupuje serie kosmetyków EmoliumDziewczyny co kupujecie dla dzidzi do kąpieli zaraz po urodzeniu???
No właśnie po co niepotrzebnie przepłacaćszfagierka uzywala przez pierwsze miesiace oliatum i sobie chwalila ale powiedziala ze rownie dobra jest nivea i wiele tansza !!! ja rozumiem ze na dziecku nie ma co oszczedzac ale przesadzac tez nieteges ...
No właśnie po co niepotrzebnie przepłacaća chusteczki jakieś znanej firmy czy to obojętne? Heh ale dziś ciekawska jestem
Ja kupiłam jakieś bezmarkowe na próbę. Ale chce koniecznie z wielokrotnym zamknięciem, żeby nie schłyja nie przepadam za zapachem niektorych chusteczek i chyba postawie na bambino ktore mam sprawdzone !! zobacze jeszcze jak pachnie nivea /bo nie sprawdzalam/ ale na 200% odpadaja chusteczki pampers bo mnie mdli jak je czuje !!
Ale w sensie płyn do kąpieli mydełko czy jakaś emulsja???:-)
A co do głośników to mój też szalał, że chce sobie kupić tylkko ciekawe po co jak przy małym puszczać muzyki głośno nie będzie haha![]()