reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea - nie wiem na jakiego boldera patrzyłaś ale właśnie znalazłam jeden za niezłą cenę bo ostatnia sztuka - pistacjowa (nie wiem czy ten kolor wybrałaś)

http://www.allegro.pl/item756883639_wozek_bolder_4_new_line_implast_wyprzedaz.html
Jak patrze na ten wozek to mam wrazenie ze on ma bardzo mala budke:tak:a Mea ty piszesz ze w tym moim jest mala:szok:powiedzialabym odwrotnie:tak:

wróciłam i się załamałam
dziecko rośnie jak na drożdżach dlatego zrobiły mi się hemoroidy, siadają nerki i żołądek bo to nie jelitówka tylko dziecko mnie tak zabawia co noc:-(
za duży ucisk na wszystko
ja już chcę rodzić!!!

dostałam kupę ciuszków od kumpelki:tak:
no i w moim szpitalu są sale jednoosobowe:-Dco mnie cieszy:tak:

Nie wiem czy sala jednoosobowa to taka fajna sprawa:sorry:nie ma do kogo geby otworzyc,nie wiem jak to jest ale jakos mnie za bardzo nie przekonuje:no:

Mea znalazłam:tak::-)
eef5109550c594a2med.jpg

36125173221a43famed.jpg

no wlasnie tej aukcji szukalam ... i przyznam sie ze ten kolorek juz tak mi sie nie podoba ... poza tym patrze i patrze i coraz bardziej jednak sklaniam sie do bostona ... chyba po czesci cena mnie przekonuje bo bolder jedynie co to ma masywniejsza rame /i tez duuuzo ciezsza/ a poza tym sa prawie takie same ...

Jak patrze na ten wozek to mam wrazenie ze on ma bardzo mala budke:tak:a Mea ty piszesz ze w tym moim jest mala:szok:powiedzialabym odwrotnie:tak:

Nie wiem czy sala jednoosobowa to taka fajna sprawa:sorry:nie ma do kogo geby otworzyc,nie wiem jak to jest ale jakos mnie za bardzo nie przekonuje:no:

kopciuszku ale nie widzialas jej na zywo !! przy tej ogromniastej gondoli to ta budka jest w sam raz !! nic jej wlasciwie nie potrzeba

To ten kolorek co Maarta100 wkleiła ma moja kumpela i brzydki jest jak dla mnie szczególnie jak duuużo pojeździ.

Mea- a bostona na żywo widziałaś? Ja się teraz już tylko zastanawiam czy sztywniejszy boston czy citi car na pasach ma być? A zerknęłaś czy to oparcie w spacerówce się do 90 st prostuje? Bo ja bym jednak wolała żeby mały miał sztywne oparcie pod pleckami. A i ta gondola rzeczywiście klika tak głośno? No i plasty czy szprychy?

mi gościu zaproponował 850 zł za zestaw bez fotelika i 998 zł z fotelem. Plus 60 zł spiworek - ja chce bo jest fajny - obmacałam. No i jakbym w citi car chciała tacke na napoje to 50 zł.

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej, a dziś wózeczkowy wieczór? Ja stwierdziłam że musze się tak poważnie za wyprawke wziąć. MAm takie pyt do Was- myślicie ze warto kupić używany materacyk? tzn chciałam nowy ale znalazłam fajną oferte łóżeczka tyle że z materacykiem(używane) za 150zł i teraz nie wiem czy jeśli by mi się podobało to kupić i wywalić materacyk i kupić nowy czy może zostać uzywany? Myslicie że te materacyki to po 1 dziecku się tak wyginaja? Materacyk jest kokos-pianka-gryka

Do góry