Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny!!! :-) Stukam się z Wami poranną kawką i zmykam zaraz do pracy. Joasia, zdjęcia na priv działają. Wielkie dzięki. Dziewczynki są takie słodkie, wzruszyłam się normalnie. Desmont, mnie się te litery naprawiły dzisiaj same. Mogę już pisać normalnie, jakim cudem nie mam bladego pojęcia. Ale dalej nie mogę wstawiać emotikonów, tzn. muszę je wstawiać ręcznie z klawiatury. :-(( Miłego dnia życzę wam wszystkim. Może zajrzę tu wieczorem (jak nie padnę wcześniej). Pa pa
Witam sie rowniez;-) mea tez popieram Twoja kandydature:-)
kurde ja dzis wstaje z lozka zeby mezusiowi zrobic sniadanie i myslalm ze mi noga odpadnie...
tak mnie boli jedna pachwina jak jeszcze nigdy nie bolala...
Ja też cały wieczór myślałam o Jutce i potem śniło mi się że wszystkie razem zaczęłyśmy rodzić:-)
W jednym miejscu...o jednej porze stado bab do porodu;-)
to chyba kazda z nas tak przezyla porod jutki w koncu to jest jakas informacja dla nas ze wlasciwie w kazdej chwili moze sie zaczac !! i mysle ze to wlasnie nas tak przeraza !!
no ale na szczescie ja nocke przespalam prawie w calosci obudzilam sie tylko jak maz szedl do pracy ale dzis nawet sam sobie kanapki robil wiec gites teraz koncze sniadanie, biore tabsy i chyba zabiore sie nareszcie za to pranie !!