Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mysmy z mezem zrobili leczooooooooo ,tak mi sie chcialo ze szok !Co na obiad serwujecie? Ja mam od wczoraj flaczki, ale na drugie zrobię kotlety a w środku pieczarki bo już mam na nie smaka, do tego ziemniaki i buraczki własnej roboty z Chrzanikiem![]()
a mysmy z mezem zrobili leczooooooooo ,tak mi sie chcialo ze szok !
i nie mam zamiaru dzisiaj kuchmarzyc
jestem taka slaba ze ledwo chodze,teraz skonczylam zmywanie,powiesilam pranie i narazie musze odetchnac
moze wieczorem cos szybkiego wymysle,teraz nie mam weny
na poczatku bylo bardzo ciezko ale jakos dalam rade.

Hejka dziewczyny)ja herbate tytlko staram sie do sniadania i max do kolacji /ale nie codziennie/ bo niestety ale cisnienie mi podnosi tak samo jak kawa ... a kawke uwielbiam ale ostatnio tylko pijam bezkofeinowa z kartonika ...
tak sie zastanawiam czy tesciowa moze byc czlowiekiem![]()

A na tesciowe powinno byc osobne okreslenie, bo mama sie nie stanie nigdy a babcia zazwyczaj potem i chocby byla nie wiem jak fajna, ciezko sie przestawic z pani. U meza tez sie mowi na wy do tesciow a u mnie na ty i tak ja do konca sie nie moge przestawic (teraz juz tylko do tescia) a maz juz wali na ty - jakis bardziej elastyczny jest)
heh na slasku jest fajne okreslenie na tesciowa ... "tesciowo ty stary rowerze !!!"