reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

tak mnie to ostatnie zdanie zaintrygowalo ... ech ... :eek:
bo czasem sobie mysle, jak mi czyms zlosliwym przylozy - kurcze a nie mozna tak fajnie, po ludzku, dogadac sie jak dwie kobiety, po co to tak....

ale swiata nie zmienie i jak to sie mowi "nie bede sie kopac z koniem",
chociaz slyszalam, ze wystepuja tez w naturze swietne tesciowe...

reklama
bo czasem sobie mysle, jak mi czyms zlosliwym przylozy - kurcze a nie mozna tak fajnie, po ludzku, dogadac sie jak dwie kobiety, po co to tak....

ale swiata nie zmienie i jak to sie mowi "nie bede sie kopac z koniem",
chociaz slyszalam, ze wystepuja tez w naturze swietne tesciowe...

tu juz mielismy kilka przykladow u nas na forum stad wiem ze cuda sie zdarzaja :D

Fajne tesciowe a i owszem wystepuja w naturze (powinny byc pod opieka bo to wymierajacy gatunek:tak:) tylko musza mieszkac od dzieci co najmniej 100km, niemiec dostepu do telefonu i najlepiej swojego zdania!!!

Ja w czasie gdy one już są na forum dopiero zaczynałam się zastanawiać czy aby w ciąży nie jestem...:tak:
ja w czerwcu już byłam w pełni świadomej ciąży :)
w sumie wiedziałam już od dnia w którym spóźniła mi sie @.. no i te dwie magiczne kreseczki na teście.. :-D
a teraz zamiast dwóch kreseczek i małego balonika z usg .. to co mam?
prawdziwego człowieczka w sobie już, O! :-D

reklama
No i marzy mi sie zeby mi sie chcialo pic... nie wiem po kim to mam, bo u mnie wszyscy pili litrami co sie dalo wypic a ja nie moge... zmuszam sie, a kiedy cos wypije, jest mi niedobrze, brzuch pelny i dzidzia sie zaczyna wiercic. Traktuje to jak lekarstwo i lykam plyny, zeby te leukocyty wyplenic... za tydzien sie okaze z jakim skutkiem
A ja od jakiegoś tyg non stop bym piła i piła i piła:-) Suszy mnie strasznie. Babka w piekarniku, obiad prawie gotowy, robiąc buraczki będzie przy okazji sok z buraków to go wleję do jakiegoś słoika. Po obiadku planuję segregację ubranek - mam 2 duże kartony - w jednym będą ciuszki do nr 62 bo to małe będą a w drugim od 68 w górę. Bo póki nie mam komody to muszę małe ubranka mieć w kartonie:-p No a te większe ubranka będą w kartonie dopóki Mała do nich nie urośnie bo nie zamierzam ich dawać do komody bo się w końcu do małych nie przegrzebię a poza tym Mała ma tyle ubrań, że na pewno wszystkie by się nie zmieściły:p

Do góry