mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ehh, już mam dośc oglądania wiadomości, klasa polityczna w PL to dno ot co- jak przyjdą wybory to znowu nie bedzie na kogo głosowac :/
wlasnie dlatego nie ogladam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh, już mam dośc oglądania wiadomości, klasa polityczna w PL to dno ot co- jak przyjdą wybory to znowu nie bedzie na kogo głosowac :/
Jesli Bóg da to ja tez będe chciała przez pół roku TYLKO na cycku..Czyli po karmieniu (zaleca się przecież przez 6 miesięcy tylko karmić piersią). Jak mówię, że będę długo karmić tylko piersią, to uważaja mnie za wariatkę (bo dziecko będzie głodne). Niektóre ciotki mówią o dokarmianiu 2 mieisęcznego bobaska...niech się nawet mama z teściową obrażą, ale ja będę twardo się upierać przy piersi i TYLKO piersi na początku
masz tyle co ja![]()
Czyli po karmieniu (zaleca się przecież przez 6 miesięcy tylko karmić piersią). Jak mówię, że będę długo karmić tylko piersią, to uważaja mnie za wariatkę (bo dziecko będzie głodne). Niektóre ciotki mówią o dokarmianiu 2 mieisęcznego bobaska...niech się nawet mama z teściową obrażą, ale ja będę twardo się upierać przy piersi i TYLKO piersi na początku
Czyli po karmieniu (zaleca się przecież przez 6 miesięcy tylko karmić piersią). Jak mówię, że będę długo karmić tylko piersią, to uważaja mnie za wariatkę (bo dziecko będzie głodne). Niektóre ciotki mówią o dokarmianiu 2 mieisęcznego bobaska...niech się nawet mama z teściową obrażą, ale ja będę twardo się upierać przy piersi i TYLKO piersi na początku
My ustalilismy że po roku wrócę do pracy.. do tego czasu postaram się zrobić tak żeby dziecko jadło już normalnie.. - normalnie na swój wiek oczywiscie..upierac sie to jedno a realia to drugie
j bym tez chciala dlugo karmic ale mam swiadomosc ze po macierzynskim wroce do pracy i w czasie jak mnie nie bedzie cos to dzieciatko bedzie musialo jesc !!