reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

jeden kabelek to nie problem !!! ja caly czas jade na kablu !! a czasem nawet na 2 jak moj modem odwala maniane i wi-fi nie dziala :)
:) no ale trzeba by pomyslec o jakims nowym z bateria :D moj maz dawno chcial kupic ale oczywiscie ja odwodzilam go od tego pomyslu ze szkoda kasy jak stary jest dobry he a teraz by sie przydal jak juz lezec pozostalo bo brzuszki coraz wieksze i nic za bardzo sie nie da zrobic , co prawda ja juz powoli sprzatam mieszkanie na grudzien zeby w listopadzie miec gotowe :D (oczywiscie chodzi o te wieksze porzadki) hehe

reklama
Natalka ja to mam trzy warianty pasemek i tak robię je na zmianę:) Albo robię same jaśniutkie, albo dwa odcienie blondu, albo jasny blond z takimi wpadającymi w czerwień. Teraz robiłam same jasne, bo ostatnio dwa blondy mi nie wyszły i były za ciemne, ale teraz jestem happy, bo znowu ze mnie blondynka:)
mea po pysznym barszczyku na pewno hemoglobinka skoczy. mi w ciągu 4 tyg. podniosła się z 10,7 na 11,5 też chyba dzięki burakom (tylko w moim przypadku takim w tabletkach).
Jak ja bym chciała mieć laptopa, bo od siedzenia przy normalnym kompie plecki bolą. Niestety przy czekających nas wydatkach to marzenie ściętej głowy.

a mówiłam,że barszczyk to najlepsza rzecz na hemoglobinkę!!!
moka-jeśli to Cię pocieszy to każda z nas ma teraz mnóstwo wydatków:tak:
a co do laptopów to cudowny wynalazek:tak:
ja dostałam swojego od chrzestnego na ślub i na początku było mi ciężko a teraz nie potrafię pisać na normalnej klawiaturze jak do brata pojadę:-D

wika20 do Szkoły Rodzenia chodzę na lubartowską, bo i tam zamierzam rodzić:)
mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy:)
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich:)
no ja zamierzam na staszica :) ale wiesz planowac mozna a czasami nie ma miejsca i jak by nie bylo to jade na lubartowska :)

mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy:)
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich:)
no ja zamierzam na staszica :) ale wiesz planowac mozna a czasami nie ma miejsca i jak by nie bylo to jade na lubartowska :)

cholera ja widze obrazki !!!
a czemu ty nie widzisz ?? wogole zadnych ??

wika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.
Natalka pod względem finansowym to dla nas wszystkich teraz jest ciężki czas, no ale Maleństwo najważniejsze, więc nie płaczę, że pieniądze tak idą:)
mea no ja nie widziałam żadnego, zaraz jeszcze raz sprawdzę.

wika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.
Natalka pod względem finansowym to dla nas wszystkich teraz jest ciężki czas, no ale Maleństwo najważniejsze, więc nie płaczę, że pieniądze tak idą:)

no ja widzialam nawet po wylogowaniu !! dziwne a specjalnie zmienialam lokalizacje albumu zeby bylo na 100% widac

na dzidzię tez nie żałuję tylko mnie podgążają antybiotyki i auto bo od czerwca coś się dzieje i sporo idzie miesięcznie na to a w tym miesiącu to już w ogóle bo trzeba było opony kupić no i stacja:-D

reklama
:-)
ooo nie wiedziałam no zawsze pozostaje janczewskiego dobrze ze mamy w poblizu te szpitale nie ?:-)

Do góry