reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

moja swego czasu komentowała fakt ze bartek bedzie przy porodzie..ale tylko przylachalismy z niej..
jedyne co mnie wkurza.. to to pindolenie o tym nacinaniu krocza... taaa bo nacinaja pod sam tyłek nie patrzą jak.. a bartek jej słucha jak duren .. toz raz już serio nie wytrzymalam to zapytalam jej wprost skad w ogole wie jak przebiega poród naturalny skoro na dwoje dzieci dwie cesarki miała.. :)
hehehe
one sa najlepsze nawet moja mama nie smie sie teraz po slubie jak bedziemy mieli dziecko wypowiadac na takie tematy a te zawsze maja tupet i czelnosc....
a najgorsze jest to ze to nie ich synkowie rodza tylko myy...na dobra sprawe obce baby..bez zadnych wiazow krwi ani uczuc (z wyjatkiem negatywnych:))

reklama
hehehe
one sa najlepsze nawet moja mama nie smie sie teraz po slubie jak bedziemy mieli dziecko wypowiadac na takie tematy a te zawsze maja tupet i czelnosc....
a najgorsze jest to ze to nie ich synkowie rodza tylko myy...na dobra sprawe obce baby..bez zadnych wiazow krwi ani uczuc (z wyjatkiem negatywnych:))
hahaha dokladnie.. :)
moja mama wyraza swoje zdanie ale dodaje zrób jak wuazasz.. ; )
w ogole strasznie sie zmieniła.. odkad nie miałysmy kontaktu.. może sobie wszystko przemyslała w koncu.. ;) wazne ze jest dobrze teraz..
a tesciowa mi lata koło tyłka.. ;)
jednym uchem wlatuje co mówi a drugim wylatuje.. ;)

hahaha dokladnie.. :)
moja mama wyraza swoje zdanie ale dodaje zrób jak wuazasz.. ; )
w ogole strasznie sie zmieniła.. odkad nie miałysmy kontaktu.. może sobie wszystko przemyslała w koncu.. ;) wazne ze jest dobrze teraz..
a tesciowa mi lata koło tyłka.. ;)
jednym uchem wlatuje co mówi a drugim wylatuje.. ;)

No wlansie czytam i czytam i ze z mamuska sie zaczelo ukladac !!!!! Mam nadzieje ze to na stale tak ..ale pamietaj dupo ty tez sie staraj ! Zobaczysz bedzie dobrze! a jak juz dzidzia bedzie to dopiero rury wszsytkim zmiekną hahahaha

witam sie!!
Kopciuszku super, ze wsio ok!! Mea przystrzyz owce i szybko d lekarza bo my sie tu martwic bedziemy:-)) Martusia-Arabie trzymam kciuki aby ci to szybko minelo i juz zadne cholerstwo sie nie przyplatalo!!!
A ja mam takiego dola, ze masakra!! normalnie takiego, ze nawet mi sie na moja tesciowa nie chce narzekac!!
Moj M zminil prace i jest nia tak zaapsorbowany, ze ja mu juz tylko potrzebna jestem aby cieply obiadek podac pod nos.... po obiadku poopowiada jak bylo w pracy, potem siada do kompa a ja ide zaplakana spac i tak co wieczor ostatnio....................

reklama
ja narazie 10 kg, i stoje w miejscu od 6 tygdni...obym teraz nie skoczyla w gore juz za bardzo...bo dzis mi sie snilo ze urodzilam i ze mialam rozstepy na calym brzuchu i taka okropna wiszaca skore:szok:

Do góry