Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NO i wysłałam meza z Patrykiem na rozaniec ( maly musi zaliczyc ehhh bo do komuni nie puszcza) po rozancu maja mi zakupic serek ,bo mnie tez wzielo na tiramisu !!!!!!!!!!!!!!!! Takiego smaka mi narobilyscie !!!!!!!!!!
Tylko ze boje sie tego ze te jajka sa w sumie na surowo chybaale co tam nie ma co przesadzac !
mi się Pierwsza Miłość zaczynakto ogląda Brzydulę?????
zaraz się poryczę![]()

na minutkę do gorącej wodyNO i wysłałam meza z Patrykiem na rozaniec ( maly musi zaliczyc ehhh bo do komuni nie puszcza) po rozancu maja mi zakupic serek ,bo mnie tez wzielo na tiramisu !!!!!!!!!!!!!!!! Takiego smaka mi narobilyscie !!!!!!!!!!
Tylko ze boje sie tego ze te jajka sa w sumie na surowo chybaale co tam nie ma co przesadzac !

Ja chodze do paligi, on nie pracuje w szpitalu...choc przyjmuje w racku to wszystkich wysyla do rydow, a tam oddaje pod opieke swojego kolegi-ordynatora Rutkowskiego:-)
no kurde kogla mogla tez bym zjadla !!!!!!!!!!ja jem kogiel mogiel i zyje !! nie ma co sie martwic na zapas![]()

.ja słyszałam że ten rutkowski to też podobno dobry lekarz jest.. ; )Ja chodze do paligi, on nie pracuje w szpitalu...choc przyjmuje w racku to wszystkich wysyla do rydow, a tam oddaje pod opieke swojego kolegi-ordynatora Rutkowskiego:-)