G
Georgina
Gość
Mój w pracy to zrobię sobie dziś brokułę. Mam dalej trzymać się żelaznej dietki, więc do dzieła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jeju kochane nie straszcie bo ja mialam zawsze okres 3-4 dni i bezbolesny tzn ze bede rodzila 3 dni w bolach o nie hihi obysmy wszystkie obrobily sie w godzinkemam nadzieję bo u mnie okres trwał 7-10 dni i się ze mnie lało nie mówiąc już o bólu całego ciała
cieńkie podpaski mogłam założyć około 5-6 dnia:-(
porażka
moja Lenka ma czkawkę i równocześnie mnie kopie
szalona!!
Jeju kochane nie straszcie bo ja mialam zawsze okres 3-4 dni i bezbolesny tzn ze bede rodzila 3 dni w bolach o nie hihi obysmy wszystkie obrobily sie w godzinke![]()

NOoooooo Georginka ja tez wlasnie pozytywnie i nie chce tych filmow ogladac bo sie jeszcze zaczne bac albo trafie na jakis hardcorowy a tak zyje sobie w moim swiecie szybkiego bezbolesnego porodu i sie nie boje heheJa bardzo lubię oglądać takie filmiki, w ogóle mnie nie przerażają, (może temu bo bez głosu słucham:-)?). Ja jestem poz. nastawiona do porodu, ponoć od nastawienia wiele zależy.
Hehe, no wiadomo, że to się tak z przymrużeniem oka traktuje. Tzn wagi bo każde dziecko inaczej rośnie.Skoro moja mała w 29 tygodniu powinna ważyć według tego kalendarza 1250 g a ważyła 1500 a teraz powinna ważyć 2500 to ciekawe ile waży w rzeczywistości![]()
Ja takie filmiki oglądałam jak jeszcze nie byłam w ciąży i się wzruszałam i myślałam kiedy mnie to szczęście spotka;-)NOoooooo Georginka ja tez wlasnie pozytywnie i nie chce tych filmow ogladac bo sie jeszcze zaczne bac albo trafie na jakis hardcorowy a tak zyje sobie w moim swiecie szybkiego bezbolesnego porodu i sie nie boje hehe
oczywiscie zycze Wam tego z calego serca i sobie teznie straszymy tylko sie pocieszamy ze moze dzieki temu poród bedzie lzejszy![]()