mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Pszczyna
eee no to bliziutko
a do tychow do jakiegos super gina jezdzi gro mooich znajomych ... ale nie pamietam jak sie gosc nazywa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pszczyna
Ja chodzę do takiej ginki, z której jestem szalenie zadowolona:-) Raz nie byłam jak mnie straszyła zastrzykami hehehe. Ale tak to jest świetna i to najważniejszeeee no to bliziutkoja pracuje w suszcu wiec do pszczyny mam rzut beretem
a do tychow do jakiegos super gina jezdzi gro mooich znajomych ... ale nie pamietam jak sie gosc nazywa![]()

Ja chodzę do takiej ginki, z której jestem szalenie zadowolona:-) Raz nie byłam jak mnie straszyła zastrzykami hehehe. Ale tak to jest świetna i to najważniejsze
USG 3D będę miała u ginekologa Gwary Wojciecha, może o tym mowa? Ponoć świetny. Z Tychów.
ja tez tak mam..
24h na dobe mysle o nim...
a dzis w dodatku zaczal mnie przerazac porod...
moja lekarka mnie odsyla i czuje sie jak bezdomna...
chociaz na jedno dobrze, ze w tym deszczu nie musze latac

Hehe, Moja dziś od porannej kawki tak szalejeeee, cały czas, przywykłam:-) Uwielbiam jej kuksańce:-)jestem okopana![]()
tylko że moja siedzi między żebrami i boli mnie jak choleraHehe, Moja dziś od porannej kawki tak szalejeeee, cały czas, przywykłam:-) Uwielbiam jej kuksańce:-)
tylko że moja siedzi między żebrami i boli mnie jak cholera