Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mnie od czasu pobudki łydka boli i po schodach schodzę jak paralitka. W nocy z 2 razy próbował mnie skurcz łydki chwycić, uniknęłam tego, ale teraz łydka boli![]()

A mnie od czasu pobudki łydka boli i po schodach schodzę jak paralitka. W nocy z 2 razy próbował mnie skurcz łydki chwycić, uniknęłam tego, ale teraz łydka boli![]()

Nie stosowałam magnezu bo nigdy wcześniej nie cierpiałam na skurcze. Dopiero od jakiegoś czasu próbują mnie łapać;-)Magnez ci nie pomaga ja odkąd biorę 3x2tabl asparginu skończyły się skurcze łydek, a było strasznie też łaziłam jak paralityk![]()
Zapytaj gina na pewno ci zaleci, po co się męczyć, a magnez wpływa też pozytywnie na twardnienie brzusia i układ nerwowy:-)Nie stosowałam magnezu bo nigdy wcześniej nie cierpiałam na skurcze. Dopiero od jakiegoś czasu próbują mnie łapać;-)
Zapytaj gina na pewno ci zaleci, po co się męczyć, a magnez wpływa też pozytywnie na twardnienie brzusia i układ nerwowy:-)