Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aronia obniza cisnienie krwi ... a jak sie w necie doczytalam to dziala stabilizujaco przy przyjmowaniu lekow na nadcisnienie !! /znaczy to mniej wiecej tyle ze nie ma naglych skokow cisniania tylko utrzymuje sie w miare na jednym poziomie/
Mnie krewkarta (z dwoma pobraniami) kosztowała 90 zeta. A Coombsa nie robiłam. Co to takiego (może głupio, ale nie wiem)?
na przeciwciala krwi jak sie ma Rh-
Hehe no ja tez nie wiedzialam bo tez mam 0Rh+Dzięki po raz kolejny :-) To już wiem, czemu nie wiem - mam ORh+
A widzisz, masz mniej upiedliwy personel szpitalny;-) Chociaz ja uważam osobiście że to dobrze że u mnie chcą potwierdzenia- przeciez pomyłki się zdazaja a z grupą krwi nie ma zartów przy transfuzji. No i miałam drugie badanie za free;-) Teraz z tymi moimi dwoma badaniami moge sobie krewkarte za 7 zł wyrobić;-)
Wpadlam was doczytac i odpoczac chwile wzielo mnie na doglebne sprzatanie kuchni pomylam i poukladalam w polkach i zrobilam porzadek w szufladach bo pozniniej to juz dlugo tego nie bede robila hhi no jeszcze wytre kurze i na dzis koniec chyba reszte zrobie jutro bo juz mi sie zapapal wypalil![]()
Miałam dwa niezalezne badania w pewnym odstepie czasu
Zdecydowanie polecam być krwiodawcą
Badania co miesiac tez mam za free bo oddałam wystarczajaco duzo krwi przez swoje krótkie zycie zeby było RCKiK stać na robienie mi badan za darmo
szkoda ze w ciązy i okresie karmienia nie można oddawać kwri