Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Opuchniecia sa normalne ale tylko pod wieczor po calym dniu ! Kiedy wstajesz wypoczeta z rana a masz spuchniete dlonie ,nadgarstki stopy kostki ,obrzeki twarzy to juz normalne nie jest a jezeli dochodzi do tego wysokie cisnienie ,wzrost wagi - maja prawo podejzewac zatrucie ciazowe!
Ja mialam wszzytko co wskazywalo na zatrucie a tego nie miala !
Cherie tez nie ma - !!!!
mea ale jak schodzi to jest ok ,wazne ze jak lezysz to opuchniecia schodza - jakim ja sposobem mialam opuchniecie twarzyja mam dlonie popuchniete z rana prawie zawsze bo spie z rekami pod glowa ale zaraz jak wstane to mi przechodzi !! lekarz mi mowil ze pewnie mam zle krazenie i tak sie dzieje !! gorzej gdyby sie taki stan utrzymywal dlugo !!! a stopy mi puchna jak za dlugo pochodze albo zle siedze /poskrecana i niewygodnie/ dlatego zalecil lezakowaniewtedy jest w miare ok
![]()

tego niewiem ahahhaah wazne ze wyniki wykluczyly zatrucie ciazowe!Laski przestańcie o jedzeniu gadać bo ja się śliną zalewam!!
pytam się męża wyciągając ze zgrzewki ostatnią butelkę wody niegazowanej : kochanie kupiłeś mi wodę??
on: nie, kupiłem tylko sobie bo byłaś na mnie obrażona i nie wiedziałem czy chcesz

Ten Twój mąż jest bezbłędny - he he.marudz marudz ale obys miala inny powod do marudzenia a nie chorobe:-) zdrowka zycze:-)Dobra moj przyszeld do wyra ,ide torche mu pomarudze ze chora asia ! buziaki laseczki
a co lubisz czytać? z sensacji polecam książki Cobena i Brownakto poleci jakas fajna ksiazke??
On jest unikatowyTen Twój mąż jest bezbłędny - he he.
A jak macie ochote na jedzonko to polecam jabłka. Teraz są świeżutkie i pyszne - polecam Ligole. Mój Mały po nich szaleje że szok a i na głoda pomagaja.