reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2009

reklama
:-)
ja tez:-) zaswiadczenie ze mam lezec mam od czerwca i od tamtej pory nie chodze na uczelnie:-)
mailami pisze prace mgr i pojade w czerwcu na obrone tylko:-)

ja pracowałam bardziej fizycznie niz głowka ;-)wiec musiałam zrezygnowac .... :-)hehe i troszke juz siedze ale kurde niewiadomo kiedy to zlecialo a wydaje sie ze ta co siedzi w domu to czas leci powoli a mi jakos szybkoooo :-)

ja zasadniczo lezec nie musze ale od polowy czerwca jestem na l4 ... lekarz stwierdzil ze wstawanie o 4.30 to nie zadanie dla ciezarnej kobiety :)
i owszem wykorzystajmy wszystko co sie da teraz bo potem bedzie dopiero biegania, wstawanie w nocy:-)
ale ja wpadlam na pomysl jak zaangazowac meza w nocne karmienie:-)
postawie lozeczko od jego strony lozka i bedzie mi musial podawac dziecko:-D
tylko on sie nie chce zgodzic nie wiem czemu:-D

reklama
ja zasadniczo lezec nie musze ale od polowy czerwca jestem na l4 ... lekarz stwierdzil ze wstawanie o 4.30 to nie zadanie dla ciezarnej kobiety :)

ja tez 3 razy w tygodniu o tej porze a 2 razy w tygodniu o 3 w nocy ,,,,, fakt ze konczylam o 13 i mialam luzik ale to wstawanie w nocy ,,,,, i od maja sobie leniu****e :tak:

Do góry