• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się po maleńkiej nieobecności..
wybyłam do rodziców a tam jakos czasu nie miałam na podpatrywanie was... za nadrabianie się nie biorę to prawie 40 stron nie nadrobie..
dzisiaj do dżina :-D nareszcie..
gdzie Wy mieszkacie że śnieg u Was jest?
u mnie NIC.. o_O

wieczorem sie zastanawialam gdzie sie podziewalas caly dzien ...
wieczorem to miałam trochę stracha..
siedziałam sobie.. nagle wyszły na mnie gorące poty i mi sie w głowie zaczeło krecic..
jak zmierzyłam cisnienie to oniemiałam :O
90/52
dobrze że dzis do Plewki idę..to mu zaraz to powiem.. myslalam ze zjadę normalnie.. ;/

U mnie sniegu nie ma ale jest zimno,wiatr wieje ze hej,glowy sie na dwor nie chce wychylic.

ANOLA ja to sie wogole dziwie jak mozna miec takie cisnienie:szok:
no widocznie można.. ;/
chciałam dac głowę miedzy nogi co by krew lepiej dopłynęła .. z takim brzuchem to zapomnij gdziekolwiek głowe wsadzić..
na szczęście przeszlo.. ale za to mnie potem zgaga męczyła... ;/

siedziałam sobie.. nagle wyszły na mnie gorące poty i mi sie w głowie zaczeło krecic..
90/52
dobrze że dzis do Plewki idę..to mu zaraz to powiem.. myslalam ze zjadę normalnie.. ;/

Jejku jakie niskie:-(

A u mnie ciagle pada:-) Rano Antos sie ucieszył na widok sniegu, obiecałam mu ze jak wróci z przedszkola to napada więcej i bałwana będzi emozna ulepić. Ale cos czuję, że strace wiarygodnośc w jego oczach:-D:laugh2:

90/52

jak mialam za niskie cisnienie na poczatku ciazy to mi rozalski powiedzial "niskim cisnieniem niech sie martwi pacjet a wysokim lekarz :D"

reklama
hej Mamusie :)
co do pogody to w Wielkopolsce na razie jest spokój i na zimę musimy jeszcze poczekać ;-)
A teraz z innej beczki; czy któraś z Was ma jeszcze mdłości i wymioty ?????
Bo mnie się wróciły na nowo i znów mam ciężkie dni i nie wiem co z tym zrobić bo dawne metody już nie działają?????? :eek::-(:eek::-(
Z góry Dzięki za pomysły :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry