Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mea.... podziwiam za spokoj.....i opanowanie....

no wlasnie ja tez o tym mysle caly czas jak im pomoc kurde.moze rzeczywiscie jest jakas dziewczyna ktora wie gdzie moga znalezc jakies tanie lokum ,lub ma do udostepienia im jakis pokoik.sluchajcie tak czytam o jutce ... i mi przyszlo cos do glowy ... moze ktoras z was jest z opola i moze jutke przygarnac na jakis czas ?? albo moze znacie kogos kto mialby na kilka tygodni pokoj do udostepnienia !! przeciez hotel pochlania mase kasy a im kazdy grosz teraz bedzie na wage zlota !!!

2 godz was nadrabialam i jak juz po malu finiszowalam to znowu kilka stron sie urodzilo!! zobilizowalam sie zeby cos szkryfnac bo byscie mnie jeszcze wyzucily

Ale ja sie tak latwo nie dam

co do milczacych lasek ja bym wyrzucila:-( wogole wkurzaja mnie te nowe watki u nas zalozone przez jakis obce "istnienia", nie dalo by sie tego usunac zeby jako taki porzadek byl bo ja sie juz pogubilam gdzie czego szukac!!:-
werze w ciebie, ze jeszcze zatrujesz zycie temu kurierowi

Płakać mi się chce o tą Jutkę, że nie może przy nich zostać.
Gdzie to cholerne Opole?
Moze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
ty zadajesz pytanie gdzie opole ?? z sosnowca ?? /chyba ze to byl zart ... /

ja to sie chyba bardziej karmienia piersia niz porodu boje............. wrecz przerazona jestem.....