mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Nie był kochana ja to nie wiem gdzie częstochowa się chowa
mama przyszła ipowiedziała, że to daaaaaaaaaallllleeeekkkooooooooo
1,5h jadac A4 od katowic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie był kochana ja to nie wiem gdzie częstochowa się chowa
mama przyszła ipowiedziała, że to daaaaaaaaaallllleeeekkkooooooooo
Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
Rozumiem, ze tylko jedna narazie rozdwojona. Oj trzymajmy sie 2 w 1.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.
Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mamMoze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Ok to tyle jak na pierwszego posta po przerwie.
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec![]()
Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.
Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mamMoze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec![]()
Czesc dziewczynki,
1,5h jadac A4 od katowic![]()
Natalka cicho badz !!!! ahahhahaLaski idźcie gotować obiad co?bo ja Was nie dam rady nadrobić:-)
Martuśka nareszcie!
Jutka-zdrówka dla córeczek i wyrwałości dla Ciebie kochana
Dagmara-ja też bym chciała rodzić w domu bo nie znoszę szpitali![]()
To jej raczej nie pomoże :-( szkoda bo ja mam wolny pokoik do grudnia.