reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
Rozumiem, ze tylko jedna narazie rozdwojona. Oj trzymajmy sie 2 w 1.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.

Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mam:-p Moze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Ok to tyle jak na pierwszego posta po przerwie.
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec:cool2:

NO Martuska ale nam zniknelas !!!!!!!!!:-)
Gdzie sie podziewalas babo!
fajnie ze u ciebie wsio ok !

Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.

Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mam:-p Moze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec:cool2:

martuska dobrze ze jestes bo juz sie martwilysmy !!!1

Czesc dziewczynki,

Witamy, witamy!! juz tu sie ostatnio zastanawialam co sie z toba dzieje, gdy na zamknietym, na pierwszej stronie twoje zdjecia a ciebie brak!!

Laski idźcie gotować obiad co?:-Dbo ja Was nie dam rady nadrobić:-)
Martuśka nareszcie!

Jutka-zdrówka dla córeczek i wyrwałości dla Ciebie kochana:tak:
Dagmara-ja też bym chciała rodzić w domu bo nie znoszę szpitali:tak:

reklama
Hej dziewczyny, nie było mnie kilka dni dni (3 dni) a tu ponad 100 str do nadrobienia- cóż chyba nie dam rady wszystkiego przeczytać.

Wejście na forum zaczęłam od sprawdzenia czy nie pojawiło nam się następne dziecię - dzięki Bogu nie; Przeczytałam również wypowiedzi na temat moderatora i troszkę się zagotowałam: po pierwsze z tego co pamiętam to każdy miesiąc miał zrobioną taką listę - ja zaczęłam robić naszą listę w lipcu- więc było jeszcze wiele list do odgapienia- i z tego co pamiętam to wszystkie były podobne- zrobiłam taką jaką umiałam i nie wiedziałam , że za jakiś czas skończy się możliwość powiększania- a dodawanie obrazków było poza mną.
- po drugie, to my wybieramy sobie moderatora- ja osobiście jestem bardzo wdzięczna mea, za to, że mnie odciążyła z obowiązków prowadzenia listy, upiększyła ją i uaktualniła, nie mam zastrzeżeń do jej "pracy" , poglądów ;-) i działalności na forum, i wydaje mi się, że wg mnie jest taką osobą, że mając dziecko, znajdzie czas aby tutaj zajrzeć i naskrobać
Mi nie przeszkadza to, że mea była na tyle odważna, że sama zgłosiła swoją kandydaturę na moderatora- jest głosowanie (tajne) i jakby komuś to się nie podobało zawsze może zagłosować przeciw nie ujawniając się.

Mea- a teraz dla Ciebie propozycja, zastanawiałaś się, czy nie usunąć dziewczyn z listy których nie znamy- proponuję utworzenie poczekalni albo czegoś podobnego- albo komentarz z prośbą o potwierdzenie- wg mnie mogą być to osoby które nas poczytują a nie mają odwagi się odezwać albo nie mają czasu, albo bezpośredniego dostępu do netu, ale skoro zgłosiły chęć bycia na naszej liście to znaczy , że zrobiły jeden malutki krok, żeby z nami być. Chyba, że złośliwi ludzie chcieli zamieszać w naszej liście.

Do góry