mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Nie był kochana ja to nie wiem gdzie częstochowa się chowa
mama przyszła ipowiedziała, że to daaaaaaaaaallllleeeekkkooooooooo
1,5h jadac A4 od katowic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie był kochana ja to nie wiem gdzie częstochowa się chowa
mama przyszła ipowiedziała, że to daaaaaaaaaallllleeeekkkooooooooo
Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
Rozumiem, ze tylko jedna narazie rozdwojona. Oj trzymajmy sie 2 w 1.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.
Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mamMoze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Ok to tyle jak na pierwszego posta po przerwie.
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec![]()
Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.
Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mamMoze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec![]()
Czesc dziewczynki,
1,5h jadac A4 od katowic![]()
Natalka cicho badz !!!! ahahhahaLaski idźcie gotować obiad co?bo ja Was nie dam rady nadrobić:-)
Martuśka nareszcie!
Jutka-zdrówka dla córeczek i wyrwałości dla Ciebie kochana
Dagmara-ja też bym chciała rodzić w domu bo nie znoszę szpitali![]()
To jej raczej nie pomoże :-( szkoda bo ja mam wolny pokoik do grudnia.