Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Inaczej jest gdy musisz zrezygnować z seksu a inaczej gdy nie musisz. Mi ginka nie mówiła, że nie mogę uprawiać seksu bo szyjkę mam długą i twardą, i nic się nie dzieje, jedynie jakby bolało po seksie jak po ostatnim to ograniczyć.życzę powodzenia podczas połogu-to 6 tygodni![]()
niby tak ale ja mam strasznie wrazliwe piersi,,,,,nawet mojemu nie bardzo daje je dotykac bo mam jakis uraz.... pomietosic jeszcze ok ale jakby chcial do ust to brrrrrrrrrrrr masakra... jakas inna jestem,,.,

nie traktuj tego jako złośliwość bo nie o to mi chodziłoInaczej jest gdy musisz zrezygnować z seksu a inaczej gdy nie musisz. Mi ginka nie mówiła, że nie mogę uprawiać seksu bo szyjkę mam długą i twardą, i nic się nie dzieje, jedynie jakby bolało po seksie jak po ostatnim to ograniczyć.
Chyba bede musiala go przyciac jakos, bo to piankowo-kokosowy, wiec moze sie da... Ale zla jestem, bo przeciez wyraznie mowili... Echhh...Ty jak masz takie skurcze i twardy brzuszek to lepiej idz do tego szpitalau nas sie takich objawow nie bagatelizuje
![]()
Raz jak pojechalam na ostry dyzur tutaj to spedzilam w poczekalni 14 godzin, bo ciagle bylo cos pilniejszego. I teraz juz mam uraz... Fakt, ze akurat trafilam na strajk lekarzy i pielegniarek i byla jedna doktorka na 2 wydzialy - ginekologiczny i polozniczy i co chwilke przywozili jej rodzaca, ale tak czy inaczej mam troche negatywne nastawienie obecnie. dziś rano usłyszałam o nowym programie na zetce "zezowate ucho"
gdzie jedni zamiast słyszeć w piosence Flinty i Zagrobelnego "kochanie wiem w co grasz ta pokerowa twarz..." słyszeli :"...ta moherowa twarz.."
i tak sobie weszłam na stronę i poczytałam mądrości narodu
macie linka:
Zezowate Ucho w DDB - Radio ZET – Siła Muzyki – wiadomości, muzyka, kultura, konkursy – radio internetowe
polecam
można się pośmiać![]()
wlasnie własnie...manti czy jakies tam inne specyfiki na zgage mozna brac ?
no ubrania na zime to bedzie nielada problem..;/
mi zostala jzu tylko kurtka narciarska...a potem to chyba pozycze od meza![]()
Ale to jesienna taka... A na za pare dni to juz nic nie bede miala :-( A tu jeszcze 7 tygodni do terminu...Dzien dobry Dziewczyny ! ale nas zasypało...pieknie jestaz buzia mi sie smieje od rana :-) i pierwsze co przyszlo mi na myśl jak zobaczyłam śnieg, to jak z Gabrycha bedziemy na sankach jeździć :-)
no widocznie można.. ;/
chciałam dac głowę miedzy nogi co by krew lepiej dopłynęła .. z takim brzuchem to zapomnij gdziekolwiek głowe wsadzić..
na szczęście przeszlo.. ale za to mnie potem zgaga męczyła... ;/

Inaczej jest gdy musisz zrezygnować z seksu a inaczej gdy nie musisz. Mi ginka nie mówiła, że nie mogę uprawiać seksu bo szyjkę mam długą i twardą, i nic się nie dzieje, jedynie jakby bolało po seksie jak po ostatnim to ograniczyć.

ale to chyba jest jak z jazda na rowerze tego sie nigdy nie zapomina;-)No i ja w to wierzęja to sie ostatio zastanawiałam czy bede wiedziała jak to sie robiale to chyba jest jak z jazda na rowerze tego sie nigdy nie zapomina;-)

Nie martw się, nie potraktowałam tego tak. Ja też przez cały tydz. miałam uraz do seksu, ale dziś już taka chcica była, że nie umiałam się powstrzymać. Ale wiem, że jak powiem Mojemu NIE to się nie kochamy i On to szanuje, też się martwi żeby nic nie byłonie traktuj tego jako złośliwość bo nie o to mi chodziło
u nas jest tak,że możemy ale mąż boi się przedwczesnego porodu do tego stopnia,że woli się przytulać niż kochać
i ja chyba też
Ukołysaliśmy Perełkę tym samym bo spała z godzinkę i potem wstała bo jeść się jej chciało:-)