reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2009

Akozka ja słucham zetki od zawsze poza tym nie odbiera mi rmf fm
a najbardziej ubolewam nad tym,że nie mam eski:tak:
ale radio zet polecam bo mają ciekawe programy, muzyczka fajna i można się pośmiać z tekstów prowadzących:-D
jakoś tak pozytywnie nastawiają do życia
wejdź sobie na stronę radia:tak:

reklama
Tak się zastanawiam n ad moją ostatnią wizyta u ginki. Dopóki mnie nie zbadała to nie przejeła się tak bardzo tym że w kroczu mnie pobolewa a po badaniu zupełnie inaczej zaczęła mówić. Kazała leżeć. Bo brzuch obniżony,twardy a mały ma sporą głowkę i bardzo nisko tak że dobrze nie mogła jej na usg zobaczyć.

to masz lekarza typu niestraszacy ja tez takiego teraz mam i wole takiego a nie jak ten pierwszy co pobierajac mi cytologie na poczatku ciazy i zaczeła szyjka krwawic to myslałam ze sie tam o fotel zabije był gorzej przerazony niz ja pozniej tez miałam to robione u tego drugiego lekarza i uznał to za norme:happy:

Od wczesnych godzin porannych nie miałam w domu prądu, wody ani centralnego ogrzewania,ani telefonu - padła sieć jestem zła jak diabli :crazy: w woj. mazowieckim ''dizaster'' no inaczej nie mogę tego nazwać, mój chłopina ledwo do pracy dojechał, dobrze chociaż ,że zmienił opony na zimowe 3 dni temu w innym razie by robił pirłety jak Ci ludzie co się autami pod moim blokiem rozbijali :crazy:

Co do wczorajszej wizyty u dżina to jestem jeszcze bardziej zła :crazy: babka sobie gdyba, że mam mało wód płodowych, kazała przyjść za tydzień i zabrać ze sobą 200 zeta, na 3 D, a 3 D robi mi juz 2 x :/

reklama
Nadrobiłam:-) Produkcja pełną para. Glukoza nie była nawet taka zła, spodziewałam sie gorszych rzeczy ale to siedzenie 2 godz na tyłku troche dobija.
U nas tez zimno, wietrznie i śnieg ale takich widoków jak ma Eliza to nie ma:-(- slicznie tam u Ciebie dziewczyno!
Kurcze, u mnie też dzisiaj leżą 2 awizo ale poczta wydaje mi się tak daaaaleko. Ale chyba się przejdę bo i tak coś do jedzenia dla mojego szczęścia musze kupić a lodówka pusta

Do góry