Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tzn ja opuchnięte nogi mam od kilku miesięcy (nawet usg żył robiłam) i to ciśnienie też praktycznie od samego początku. teraz doszło 6 kg w 6 tygodni ale może to woda w organizmie? nie strasz mnie![]()

mój mąż ma stresa, jutro pierwszy dzień w nowej pracyno i jaka cudna będzie barbórka w tym roku
![]()
SS *3 modele KOLCRAFT kolyska łozeczko * wibracje (760890885) - Aukcje internetowe Allegro
mnie się to strasznie podoba. ale raczej zdecyduję się na drewniane łóżeczko - na dłużej posłuży.
ja cie kochana nie strasze tylko ja tez puchne i ostatnio weszłam do gina z wynikami i mówie ze chyba dobrze bo białka nie ma w moczu a on na to ze jak by było to bym raczej tu nie siedziała generalnie jest to dosc pozny objaw o to chodzi![]()
Cherie a czym twoj maz bedzie sie tam zajmowal ??

ty mnie nie strasz bo ja tez zaczelam ostro puchnac a do tego mam nadcisnienie !!

wydobycie gazu.
cudna pod względem finansowym, bo ja niestety świętować nie będę (no chyba że narodziny Niuni)![]()