reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

KOCHAM MOJEGO MEZA !!!

Wczoraj tulac sie do niego mowie "Kurde ale bym zjadla takich domowych pierogow z kefirkiem i z skwarkami " a on odpowiada "eee Daj spokoj Niunia "
Wiec pogodzilam sie z tym ze nie bede ich miala :-:)-:)-(

Ale moje kochanie odworząc malego do szkoly zrobil zakupy ,teraz wchodze do kuchni i widze ze juz jest farsz zrobiony a on walczy z ciastem !!!!!
Czyz nie kochany !!!!!! Bedzie lepił dla Asi pierozki ( i tak zawsze byl w tym lepszy ode mnie ,wiec ja sie do tego nie pchalam nigdy) .MNIAM!!

Kocham mojego meza!!!
Takiego to normalnie po recach calowac:tak:moj maz nie ma wogole do tego drygu:-(a szkoda:-:)tak::-D

reklama
czesc lasencje :D ja juz wrocilam od pani doktor :) fajna akcja byla ... pelna poczekalnia ludzikow /charczacych smarkajacych i wogole/ no wiec ja sie zarejestrowalam i smig gdzies na bok co by tych wirusow nie polapac :) a pani recepcjonistka za man z karta :) i ledwie pacjet wyszedl i pani doktor mnie wola :) zrobil sie szum ze niby dopiero przyszlam i ze bez kolejki itp :) a ona na to ze kobiety w ciazy maja bezwzgledne pierwszenstwo !! cale szczescie ze dlugo tam nie siedzialam bo by mnie zjedli wychodzac :) ale lekarka jest super :) polecila mi do ktorej poloznej sie zapisac a w sprawie pediatrow to ona sama swoje dzieci leczy a ze pediatrzy tu w przychodni sa ok :)

asko meza masz boskiego !!! moj w kwestii pierogow tgo wie co najwyzej jak je szybko i pocichutku zjesc !! z reszta on malo co w kuchni robi bo jak tylko cos zacznie to mu sie mamuska wcina z tgekstem ze faceci nie sa od gotowania !! a on swietnie doprawia !! i czasem conieco lubi sam zrobic :)

Witam! Mam nadzieje, ze Wszystko u Wszystkich w jak najlepszym porzadku :)U nas nasz Adas okazuje sie malym raptusem, bo przy ostatnim badaniu Pani Doktor stwierdzila, ze on juz jest gotowy do drogi- mam rozwarcie opuszkowe a on przyjal pozycje startowa, napierwa w dol. Pcha sie na ten swiat nasz Fasolek, wiec musimy go troche przystopowac. Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala robione USG na przelomie 32/33 tygodnia?Jesli tak, jakie wymiary miala Dzidzia? Nasz zapowiada sie na silnego i duzego chlopczyka, co nie zmienia faktu ze powinien tam sobie jeszcze u mnie posiedziec.Pozdrawiam Was cieplutko!!

Witam! Mam nadzieje, ze Wszystko u Wszystkich w jak najlepszym porzadku :)U nas nasz Adas okazuje sie malym raptusem, bo przy ostatnim badaniu Pani Doktor stwierdzila, ze on juz jest gotowy do drogi- mam rozwarcie opuszkowe a on przyjal pozycje startowa, napierwa w dol. Pcha sie na ten swiat nasz Fasolek, wiec musimy go troche przystopowac. Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala robione USG na przelomie 32/33 tygodnia?Jesli tak, jakie wymiary miala Dzidzia? Nasz zapowiada sie na silnego i duzego chlopczyka, co nie zmienia faktu ze powinien tam sobie jeszcze u mnie posiedziec.Pozdrawiam Was cieplutko!!

no lepiej niech jeszcze troszke poczeka !!! tak ze 3 tygodnie to by bylo minimum!!

Ja rowniez witam nowa Grudniuweczke:-)milo ze ktos chce do nas dolaczyc:tak:w wiekszym gronie bedzie jeszcze milej:-)i czytania zawsze wiecej:-D
Co do pieniazkow to bardzo milo z twojej strony ze chcesz tez pomóc;-)dziekujemy:tak:

Testuje cytowanie :-) Jesli chodzi o pomoc to rozmawiajac ze swoim R przezywalam jaki fajny pomysl mialyscie i ze bardzo mily gest z Waszej strony. Tak naprawde dopiero on mnie oswiecil mowiac "przeciez tez mozemy cos przeslac" no i pomyslalam ze rzeczywiscie mozemy :tak: a tak w ogole to patrzac na zdjecia tych malenstw uswiadomilam sobie ze podobne istotki siedza teraz w naszych brzuchach...

I mam jeszcze male pytanko - czy ktoras z Was podobnie jak ja nie ma jeszcze nic zakupione dla dzieciaczka, czy to tylko ja jestem jakims wybrykiem natury w tej kwestii? Chce sie jakos rozgrzeszyc ze nie tylko ja zostawiam wszystko na ostatnia chwile :sorry:

Kto? Monopolista PGE Zakład Energetyczny Łódź, rejon Żyrardów

Coś sie dowiedziałam.

Pozwolenie Ci nie wygaśnie jeżeli dostarczysz teraz. Będzie w dokumentach i tyle. A czas realizacji powinien być krótszy niż dwa lata - zależy ile tam osób potrzebuje się podłączyć. Musisz sie dowiedzieć o coś takiego jak umowa na plac budowy - zasilanie z istniejących urządzeń. Jeżeli jest tam infrastruktura techniczna jakaś to podpiszesz taką umowę i bedziesz miała jak budować. Podsumowując jak masz pozwolenie to podpisujesz obydwie umowy naraz i wio do przodu. ;-)

reklama
I mam jeszcze male pytanko - czy ktoras z Was podobnie jak ja nie ma jeszcze nic zakupione dla dzieciaczka, czy to tylko ja jestem jakims wybrykiem natury w tej kwestii? Chce sie jakos rozgrzeszyc ze nie tylko ja zostawiam wszystko na ostatnia chwile :sorry:
Ja też nic jeszcze nie mam;-) no dobra, 3 pieluszki wielorazowe;-) Ale na razie nie mamy za co, trzeba poczekać na pieniążki

Do góry