• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Coś tam Was doczytałam:-)
Pierogi wczorajsze już zjedzone...a była ich ponad setka;-) Ale jak się rozdzieliło po rodzinie....
A dziś wcinamy pyszny karczek....ale mi wyszedł:szok: dzięli Mea za przepis:-)
O czym tu dyskutowałyście:sorry:

Czemu tak niektórym przeszkadza że po porodzie będzie więcej babek na sali??? Ja jak rodziłam Hanie to byłam na 6-os salach i super było! Nikt nikomu nie patrzył na ręce, a fajnie się gadało o porodach i innych duperelach:-)

My będziemy chrzcić w styczniu bo nie chcemy między świętami...imprezkę na pewno robimy w domu, pewnie znów na ponad 20 osób a też mam malutką kuchnię:tak:

A...już wiem co się chciałam zapytac!!!
A czy ma któraś takie strasznie wodniste upławy? Nie śluz tylko normalnie mam przemoczone wkładki które muszę zmieniać 100 razy dziennie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już mam takie głupie myśli że wody mi się sączą.......

własnie się miałam pytać-ja mam to samo a od wczoraj mam taki gęsty mleczny śluz i co Wy na to?

reklama
Troche nadrobilam:-)reszty nie dam rady:no:
Wstalam napic sie herbatki i zajrzec do was:-)jakos smutno mi sie lezy tak bez wiesci co u was:-(
Co do chrzestnych to ja jeszcze nie wiem jak to bedzie,chcialabym zeby chrzestnym byl moj brat ale nie wiem czy bedzie w stanie przyleceic:-(tez bedzie mial malego skrzatka w domu wiec znowu histporia sie powtorzy:-(u Julci mial byc i wyszlo podobnie wiec teraz pewnie tez nic z tego:-(jesli nie on to nie wiem kto?
Juz kiedys o tym pisalam. Tez mialam wybor ale najlepiej jednak bylo sie polozyc i nogi do gory :). Nie mialam sily obciazac kregoslupa i nog i jeszcze przec...
same zobaczycie - tego sie nie da zaplanowac. Cialo samo podyktuje.

Ja niestety nie mialam wyboru:no:musialam caly czas lezec bo co chwile bylo badanie z masażem szyjki:-(

A nie wiecie ile taka szyjka potrzebuje by się skracać? Jak cały czas mam długą i twardą to ile mogę się jeszcze czuć spokojna.. Takie dziwne pytania mi po głowie chodzą:)

Wiesz co z tym jest roznie:tak:ja w pierwszej ciazy mialam rozwierajaca sie szyjke opd 24 tygodnia:tak:a przy porodzie nie chciala sie rozwierac:no:wiec dziewczyny nie martwiec sie za bardzo;-)

Coś tam Was doczytałam:-)
Pierogi wczorajsze już zjedzone...a była ich ponad setka;-) Ale jak się rozdzieliło po rodzinie....
A dziś wcinamy pyszny karczek....ale mi wyszedł:szok: dzięli Mea za przepis:-)
O czym tu dyskutowałyście:sorry:

Czemu tak niektórym przeszkadza że po porodzie będzie więcej babek na sali??? Ja jak rodziłam Hanie to byłam na 6-os salach i super było! Nikt nikomu nie patrzył na ręce, a fajnie się gadało o porodach i innych duperelach:-)

My będziemy chrzcić w styczniu bo nie chcemy między świętami...imprezkę na pewno robimy w domu, pewnie znów na ponad 20 osób a też mam malutką kuchnię:tak:

A...już wiem co się chciałam zapytac!!!
A czy ma któraś takie strasznie wodniste upławy? Nie śluz tylko normalnie mam przemoczone wkładki które muszę zmieniać 100 razy dziennie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już mam takie głupie myśli że wody mi się sączą.......

Wiesz co ja teraz mam to samo i tez mam obawy:tak:pozatym za kazdym zakaszlnieciem popuszczam chyba mocz i jak kichne tak samo:-(ja sobie juz wmawiam ze to nie mocz tylko ze moze wody plodowe:-(po prostu wariuje.
Co do sali po porodzie to ja lezalam w 3 osobowej i nie wyobrazam sobie lezec w szpitalu sama na sali:no:
Aj ja z Wami jestem cały czas tylko ciagle nadrabiam i co nadrobie i chce cos napisac to znow mam do nadrobienia.A raczej chce wiedziec co sie z kazda dzieje.W poniedzialek mam gina(jak wytrzymam:tak:) to Wam opisze :tak:co i jak ale czuje ze bede musiala isc juz do szpitala

A do lezacych mam: Trzymajcie sie dziewczyny dacie rade ja leze od 4 m-ca.Co prawda tak od 23tyg nie mam juz wskazan ale robie to sama dla siebie bo wiem ze to jedyne lekarstwo na skurcze.

Podziwiam:tak:tyle czasu lezec,ja bym chyba nie wyrobila poza tym corka na to by nie pozwolila:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry