reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ty zmienialas lekarza od popzedniej ciazy ze stasiem ?? bo kurcze babka jest troche dziwna ... mi co prawda moj gin nie podaje wagi za kazdym razem ale jak go o to poprosze to mi to zrobi !!

Mea, wyprowadziłam się z Łodzi, teraz mieszkam pod Warszawą, ginkę mam na miejscu, ale do Wawy to kliniki przyszpitalnej (szpitala w którym chcę rodzić) jeszcze jeżdżę. Oboje są do bani.:wściekła/y:
Już się zastanawiałam czy nie jechać rodzić do Łodzi, ale to 90km, a ja raczej godzinami rodzić nie będę. :-)

reklama
Padam na ryjek a remoncik dalej trwa. Zamówiłam sobie na allegro wkładki laktacyjne szt 60, majtki jednorazowe 7 szt i podkłady poporodowe szt 5:) I zamówiłam łóżeczko dla Małej:) Zostało nam tylko kilka rzeczy do kupienia, ale to w aptece.

NATALKO jest to mozliwe na tym etapie ciazy:tak:bo macica naciska na pecherz i niestety nie mozna czasami przewidziec co bedzie:tak:w poprzedniej ciazy mialam podobnie.A wy dziewczyny dajecie sobie z tym rade?
Tak to sie zdarza i niech sie zadna nie wstydzi ani nie przejmuje. Co prawda ani w pierwszej ani w tej ciazy nie mialam problemow z trzymaniem moczu ale przydarzylo mi sie cos. Otoz jak juz bylam dwa tyg przed terminem to obudzilam sie w mokrym lozku. Jezu jak sie przestraszylam. Myslalam ,ze to wody ale to poprostu synus nacisnal na pecherz i mocz sie polal. Poprostu - zlalam sie w lozko jako dorosla kobieta :).
I nie ma sie nad tym kontroli. To jest samoczynne wywolane uciskiem. Moze gdybym nie spala to zdazylabym doleciec do kibelka a tak to_ lozko wodne bylo :)

Mea, wyprowadziłam się z Łodzi, teraz mieszkam pod Warszawą, ginkę mam na miejscu, ale do Wawy to kliniki przyszpitalnej (szpitala w którym chcę rodzić) jeszcze jeżdżę. Oboje są do bani.:wściekła/y:
Już się zastanawiałam czy nie jechać rodzić do Łodzi, ale to 90km, a ja raczej godzinami rodzić nie będę. :-)

kurde zeby w takim zaludnionym obszazre dobrego ginekologa nie trafic to trzeba miec pecha ... no ale na sam koniec to ciezko zmieniac ...

Dobranoc Babeczki,

Bateria mi w lapku pada a nie chce mi się już z wyrka wstawać po kabel.

Do juterka

O właśnie sobie przypomniałam że jutro o 17 szkoła rodzenia. He he. Ciekawe tylko czy mi się przyda skoro mój uparciuch leży w poprzek.

reklama
Do góry