reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczynki ja juz tez wstalam z lekkim katarem ale zaraz cytryna pojdzie w ruch mam nadzieje ze sie chorobsko nie rozwinie. Sniadanie zjedzone i teraz troche tvn poogladam. Mea ja tez mam dzis baaardzo pracowita sobote musze pol chaty posprzatac reszte jutro no i zaczac gotowanie a najpierw zakupy ktore pewnie bede musiala 3 razy nosic bo nie udzwigne.
Kopciuszku daffodill zycze Wam zdrowka lezcie grzecznie w lozeczkach na pewno przejdzie!!!

Dzień dobry,

Stukam się herbatką z cytrynką. :-)

Hejka! Czytam, że nie tylko ja dzisiaj wizyte u gina mam.
TYlko, ze sie troszke denerwuję bo wyniki wyszły złe:-( morfologia ok, hemogl nawet 11,5 więc jest poprawa, natomiast wyniki moczu jakies dziwaczne:-( mam nawet Ca w moczu, nigdy wczesniej tak nie było:no: No nic, zobaczymy co powie lekarz.
Trzymamy kciuki i zdaj koniecznie relacje. ;-)

Kopciuszku, Daffodill, Karnitynko - kurujcie się. Tym bardziej że atak jakiegoś grypska jest.

Pytanie na dziś: jak z Waszym apetytem. Ja od paru dni jem bardzo mało. Np. dwie kanapki na śniadanie i troche obiadu - zamiast całej porcji zjadam 1/3 i mam dość. Kolacji albo wcale albo coś malutkiego. Czyżby Młody już tak ze mnie nie zjadał?

ja tam szczerze mowiac na swoj apetyt nie narzekam :) moze pochlaniam relatywnie mniej niz 2 tyg temu kiedy mialam mega apetyt ale nadal wchlaniam wszystkie przepisowe posilki i dodatkowe przekaski :)

Ja tez wcinam normalnie ale chyba mam jakis zoladek skurczony bo jak zjem tyle co wczesniej to jest mi sttrasznie ciezko i czuje sie jak po wigilijnej kolacji hehe jak slon no to musze zmniejszyc te porcje chyba bo od paru dni juz tak mam :)))

musze sie pochwalic ze dzis to mi robota idzie znacznie lepiej jak wczoraj !! zaraz zabieram sie za zapiekanke meksykanska na dzisiejszy obiad no i juz po malu uporalam sie ze sprzataniem !!!

moj maz twierdzi ze to dlatego ze wy mniej piszecie ... ciekawe czy ma racje czy nie ??

musze sie pochwalic ze dzis to mi robota idzie znacznie lepiej jak wczoraj !! zaraz zabieram sie za zapiekanke meksykanska na dzisiejszy obiad no i juz po malu uporalam sie ze sprzataniem !!!

moj maz twierdzi ze to dlatego ze wy mniej piszecie ... ciekawe czy ma racje czy nie ??
Cos w tym chyba jest bo ja zaraz sie za robote zabieram a jak tu ruch to nie moge tylka ruszyc od komputera:)))

ja tez sie witam, juz po sniadanku, i wskakuje znow do wyra bo wczorajszy gorszy dzien sie przeciagnal na dziesiejszy...:wściekła/y:
mam takie kloce w dole brzucha i czuje sie jakby mi ktos zasadzil kopniaka miedzy nogi....
maly jeszcze do tego zapiera sie na jednym biodrze i jakos dziwnie podnosi sie do gory po drugiej stronie chyba chce mi sciegna pozrywac...
oby do wtorku do wizyty...

kupujecie te walki dla dziecka??
takie zeby sie nie obracal??

a chorowitkom zycze szybkiego poworotu do zdrowia;-)

reklama
ja tez sie witam, juz po sniadanku, i wskakuje znow do wyra bo wczorajszy gorszy dzien sie przeciagnal na dziesiejszy...:wściekła/y:
mam takie kloce w dole brzucha i czuje sie jakby mi ktos zasadzil kopniaka miedzy nogi....
maly jeszcze do tego zapiera sie na jednym biodrze i jakos dziwnie podnosi sie do gory po drugiej stronie chyba chce mi sciegna pozrywac...
oby do wtorku do wizyty...

kupujecie te walki dla dziecka??
takie zeby sie nie obracal??

dasz rade :) maly tylko testuje twoja wytrzymalosc :)

ja waleczkow nie kupuje ... mozna zwyczajny kocyk zawinac i wychodzi na to samo :)

Do góry