mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja juz tez zasiadlam do sniadanka
szykuje ie pracowita sobota!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki i zdaj koniecznie relacje. ;-)Hejka! Czytam, że nie tylko ja dzisiaj wizyte u gina mam.
TYlko, ze sie troszke denerwuję bo wyniki wyszły złe:-( morfologia ok, hemogl nawet 11,5 więc jest poprawa, natomiast wyniki moczu jakies dziwaczne:-( mam nawet Ca w moczu, nigdy wczesniej tak nie byłoNo nic, zobaczymy co powie lekarz.
Cos w tym chyba jest bo ja zaraz sie za robote zabieram a jak tu ruch to nie moge tylka ruszyc od komputeramusze sie pochwalic ze dzis to mi robota idzie znacznie lepiej jak wczoraj !! zaraz zabieram sie za zapiekanke meksykanska na dzisiejszy obiad no i juz po malu uporalam sie ze sprzataniem !!!
moj maz twierdzi ze to dlatego ze wy mniej piszecie ... ciekawe czy ma racje czy nie ??
kupujecie te walki dla dziecka??
takie zeby sie nie obracal??
ja tez sie witam, juz po sniadanku, i wskakuje znow do wyra bo wczorajszy gorszy dzien sie przeciagnal na dziesiejszy...
mam takie kloce w dole brzucha i czuje sie jakby mi ktos zasadzil kopniaka miedzy nogi....
maly jeszcze do tego zapiera sie na jednym biodrze i jakos dziwnie podnosi sie do gory po drugiej stronie chyba chce mi sciegna pozrywac...
oby do wtorku do wizyty...
kupujecie te walki dla dziecka??
takie zeby sie nie obracal??