Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam Anna MariaGeorgina imie na chwile obecna dla naszej kuruszynki to Anna-Maria. Bardzo chcemy cos miedzynarodowego i najlepiej z taka sama pisownia. Nie wiem jeszcze czy zarejestrujemy ja z tym srednikiem pomiedzy imionami.

Ja takie wielkie sobie zamówiłam, nie pamiętam rozmiarów, ale są na prawdę duże.Kochane, a jakie podkłady poporodowe przygotować ? ja się boję zwłaszcza tego dyskomfortu w nocy .....![]()
Tak, jednorazowe. W zasadzie tylko do szpitala bo w domu to sobie nie wyobrażam w czymś takim chodzić:-)Ja tez sie zastanawiam nad firma i rozmiarem,jest tego na allegro od groma.A te majtki poporodowe to kupujecie jednorazowe?
No to leż Kochana.. będzie wtedy dobrze:-) Wiem, że przy trzylatku to nie lada wyczyn, ale nie Ty jedna musisz się chyba nim zajmować przez cały dzień?I ja mam chęci na zapiekankę:-)
Jestem po wizycie- mam bezwzględny nakaz leżenia:-( jeżeli pomimo leżenia będzie nadal brzuch twardniał i bolało spojenie łonowe mam do szpitala się zgłosić:-(
Na dodatek zakażenie dróg moczowych mam i dostałam antybiotyk....
No więc będe leżeć- tylko że to nie takie proste przy trzylatku w domu:-(
AAA no i termin wg usg przesunął sie o tydzien na 12 grudnia ale lekarz uspokaja![]()
Ale Ci super z tym 36tcLaski dzisiaj zaczęłam 36 tydzień!!!!!
hip hip hurra!
nawet cisteczka dzisiaj zrobię!
aaaaa i pytanie do Was-też jesteście takie nerwowe?? czy to dotyczy tylko tych na fenoterolu?
ja już sama ze sobą nie wytrzymuję a najbiedniejszy jest mój mąż-wczoraj mało go garnkiem nie walnęłam i szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego bo mnie nie zdenerwował-jak tak dalej pójdzie to mnie do wariatkowa zabiorą
Dafodill-wszystkiego naj
Ja ostatnio to spokorniałam..:-)ja teżTak, jednorazowe. W zasadzie tylko do szpitala bo w domu to sobie nie wyobrażam w czymś takim chodzić:-)

Również życzę wszystkiego naj naj:-)ale urodziny dzis ma maz od Dafodill !!!
wiec 100 lat dla meza !!
A moja Misia się dziś zbuntowała - nie tolerowała dziś tego, że trzeci dzień pod rząd zjadłam na śniadanie bułę z Nutellą i musiałam haftować:-)szalone te nasze maluszki![]()