desmont
Fanka BB :)
tez przed ciaza miałam B a moze wieksze A co sie poradzi taka natura;-)w miseczce B mam bardzo dużo miejsca... gdybym się uparła to zmieściłabym je w A![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez przed ciaza miałam B a moze wieksze A co sie poradzi taka natura;-)w miseczce B mam bardzo dużo miejsca... gdybym się uparła to zmieściłabym je w A![]()
A gdzie ten soczek mozna dostac ????
bo te sklepowe są ohydne. może spróbuj popytać w jakimś sklepie zielarskim, aptece? ale w dobrym supermarkecie też takowy dostaniesz, tyle że gorszy w smaku (i zdecydowanie przesłodzony!)tez przed ciaza miałam B a moze wieksze A co sie poradzi taka natura;-)

ja miala w pierwszej ciazy kosmiczne cisnienie
od 25 tyg na lekach obnizajacych a w 36 cisnienie przy tabletkach bylo masakrycznie wysokie
nie schodzilo 160/90
jak przyjmowali mnie do szpitala to na izbie przyjec mialam 190/110
i w ten dzien na noc podlaczyli mi kroplowke na zbicie cisnienia,na drugii dzien rano cisnienie bylo idealne
i wtedy wzieli mnie na oksytocyne.
128/70 puls 80:-)a ja mam pytanie - czy wysokie ciśnienie nie jest wskazaniem do cc?![]()
A gdzie ten soczek mozna dostac ????
moja teściowa na mnie krzyczy,że po co się męczęstaniki mnie gniotą, aż mi źle oddychać...chyba zacznę chodzić bez (bo i tak poza dom się nie ruszam...)
desmont, zwisy mi raczej nie grożą... bo tak naprawdę to nie ma co nawet zwisać :-(

mam kilka zbednych sloiczkow moge wyslacmi narazie 1 sie skonczyl ale srednio mi to smakuje!!
Hehe dzieki Cherie poszukam w supermarkecie domowej roboty to nie skombinujemam kilka zbednych sloiczkow moge wyslacmi narazie 1 sie skonczyl ale srednio mi to smakuje!!