tez przed ciaza miałam B a moze wieksze A co sie poradzi taka natura;-)w miseczce B mam bardzo dużo miejsca... gdybym się uparła to zmieściłabym je w A![]()
reklama
Chérie
Mama Danielka
A gdzie ten soczek mozna dostac ????
najlepszy domowej roboty

Chérie
Mama Danielka
tez przed ciaza miałam B a moze wieksze A co sie poradzi taka natura;-)
heh, to mnie pocieszyłaś

kopciuszek2107
Fanka BB :)
CHERIE chyba nie
ja miala w pierwszej ciazy kosmiczne cisnienie
od 25 tyg na lekach obnizajacych a w 36 cisnienie przy tabletkach bylo masakrycznie wysokie
nie schodzilo 160/90
jak przyjmowali mnie do szpitala to na izbie przyjec mialam 190/110
i w ten dzien na noc podlaczyli mi kroplowke na zbicie cisnienia,na drugii dzien rano cisnienie bylo idealne
i wtedy wzieli mnie na oksytocyne.
Teraz moje cisnienie jest super
128/70 puls 80:-)

Teraz moje cisnienie jest super

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja mam pytanie - czy wysokie ciśnienie nie jest wskazaniem do cc?![]()
mi ostatnio kolezanka polozna powiedziala ze u nich w szpitalu bezwzglednie tak !! bo mili juz przypadek zawalu w czasie naturalnego porodu i sie strasznie boja!! ale mi gin powiedzial ze jesli bede reagowala do konca na leki to nie ma koniecznosci ciac !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A gdzie ten soczek mozna dostac ????
mam kilka zbednych sloiczkow moge wyslac
moja teściowa na mnie krzyczy,że po co się męczęstaniki mnie gniotą, aż mi źle oddychać...chyba zacznę chodzić bez (bo i tak poza dom się nie ruszam...)
i wieczorkami kiedy już nie mogę wysiedzieć to ściągam
desmont, zwisy mi raczej nie grożą... bo tak naprawdę to nie ma co nawet zwisać :-(
mi też nie ma co zwisać

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mam kilka zbednych sloiczkow moge wyslacmi narazie 1 sie skonczyl ale srednio mi to smakuje!!
i mowie zupelnie powaznie!!
karnitynka1982
Fanka BB :)
Hehe dzieki Cherie poszukam w supermarkecie domowej roboty to nie skombinujemam kilka zbednych sloiczkow moge wyslacmi narazie 1 sie skonczyl ale srednio mi to smakuje!!
Mea kochana jestes ale mysle ze by ten biedny soczek w podrozy zakonczyl swoj zywot.
reklama
Chérie
Mama Danielka
czyli co szpital to inne reguły.
Kopciuszku, może byłaś czymś zdenerwowana? albo pogoda, choroba? teraz masz bardzo ładne ciśnienie. a powiedz mi, Ty rodziłaś córcię w 36 tygodniu tak? przez to wysokie ciśnienie? i jak się dzisiaj czujesz?
Kopciuszku, może byłaś czymś zdenerwowana? albo pogoda, choroba? teraz masz bardzo ładne ciśnienie. a powiedz mi, Ty rodziłaś córcię w 36 tygodniu tak? przez to wysokie ciśnienie? i jak się dzisiaj czujesz?