reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea, Kochana, jeszcze Ci się przyda, nie pozbywaj się go tak szybko :-D:-D:-D ależ Ci to musi niesmakować... ja lubię, nawet teraz piję sok z wodą i cytrynką :tak:

Czesc Dziewczyny,

Nie mam jak Was nadrabiac, ale mam nadzieje, ze u Was wszystko ok:tak:
Ciekawa jestem co tam u pozostalych mam blizniakow??? Nawet nie wiem czy cos sie odzywaly:zawstydzona/y:

Ja padam na pyszczek dzisiaj normalnie. Czuje sie jak wypompowany pontonik:sorry2:

Hehe no bo sie tak zastanawiam nad tym sokiem w domu mam cisnienie w normie ale u lekarza takie wysokie to jak ja zaczne rodzic to kurde nie wiem co bedzie z tym moim cisnieniem no wlasnie Mea dzieki bardzo poszukam i jak nic nie znajde to sie zglosze wtedy:)

dlatego ja spisuje wyniki i zanosze na kartce do gina ... bo u niego mam mega cisnienie!!

"(...) u mnie szyjka długa, wszystko trzyma się super, tylko te cholerne skurcze. ale trzymamy się dzielnie. na wszelki wypadek jestem już po serii sterydów na rozwój płucek Gabrysi więc o tyle dobrze :) (...)"

optymistka ta nasza Elizka, i dobrze! trzymajmy za nią kciuki, bo Gabrysia jest chyba najmłodszym dzieciaczkiem leżących mam!

no wlasnie sie zastanawialam czy dostala sterydy na rozwoj pluc !! ale skoro juz dostala to jest troszke lepiej !! ciekawe ile gabrysia teraz wazy ...

reklama
dlatego ja spisuje wyniki i zanosze na kartce do gina ... bo u niego mam mega cisnienie!!

mam to samo... ostatnio nie wzięłam ze sobą kartki to mnie opieprzył! :tak: ale co wam powiem - zawsze miałam u niego ciśnienie 145/95 a ostatnio po dwóch kubkach naszego wynalazku 125/80 :-D nawet nerwy nie dały rady... (ale gdyby mi zmierzyli ciśnienie po wizycie - gdy się dowiedziałam o zagrożeniu przedwczesnym porodem - to byłoby zdecydowanie gorzej...)

Do góry