mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hehe dzieki Cherie poszukam w supermarkecie domowej roboty to nie skombinuje
Mea kochana jestes ale mysle ze by ten biedny soczek w podrozy zakonczyl swoj zywot.
dobrze zabezpieczony dotyrze w calosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe dzieki Cherie poszukam w supermarkecie domowej roboty to nie skombinuje
Mea kochana jestes ale mysle ze by ten biedny soczek w podrozy zakonczyl swoj zywot.
Mea, Kochana, jeszcze Ci się przyda, nie pozbywaj się go tak szybkoależ Ci to musi niesmakować... ja lubię, nawet teraz piję sok z wodą i cytrynką
![]()
Hehe no bo sie tak zastanawiam nad tym sokiem w domu mam cisnienie w normie ale u lekarza takie wysokie to jak ja zaczne rodzic to kurde nie wiem co bedzie z tym moim cisnieniem no wlasnie Mea dzieki bardzo poszukam i jak nic nie znajde to sie zglosze wtedydobrze zabezpieczony dotyrze w calosci![]()
Hehe no bo sie tak zastanawiam nad tym sokiem w domu mam cisnienie w normie ale u lekarza takie wysokie to jak ja zaczne rodzic to kurde nie wiem co bedzie z tym moim cisnieniem no wlasnie Mea dzieki bardzo poszukam i jak nic nie znajde to sie zglosze wtedy![]()
"(...) u mnie szyjka długa, wszystko trzyma się super, tylko te cholerne skurcze. ale trzymamy się dzielnie. na wszelki wypadek jestem już po serii sterydów na rozwój płucek Gabrysi więc o tyle dobrze(...)"
optymistka ta nasza Elizka, i dobrze! trzymajmy za nią kciuki, bo Gabrysia jest chyba najmłodszym dzieciaczkiem leżących mam!
dlatego ja spisuje wyniki i zanosze na kartce do gina ... bo u niego mam mega cisnienie!!