Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hahaha a powinnas byc troche oswojona a ty nicna mnie tak działają lekarze i pielęgniarkito nic, że moja mama też jest lekarzem, przy niej też mi skacze ciśnienie
no chore to...

dziewczyny ratujcie...
jak nie wyladuje w nocy na porodowce to bedzie cud...
moj maz mial wypadek na motorze, dopiero wrocilam ze szpitala...
na szczescie zyje i wylewow wewnerznych nie ma...
ale caly poszyty, zwichnieety podrapany posiniaczony...
tyle strachow nerwow i stania kilka godzin na izbie przyjec mi zafundowal dzis...
![]()
Chyba wszystkie byśmy Cie wyściskały, gdybyśmy mogły. Tak pozostaje nam tylko wspierać Cię jakoś pisemnie;-)Staram sie jak moge, ale powoli podupadam:-( Nawet mojego meza widuje 2 razy w tyg bo musi pracowac i nie ma jak przyjezdzac ehhh... Chyba jestem przemeczona poprostu
A mialam Ci wlasnie pisac, ze skolowalam sobie maszynke elektryczna do gotowania i od jutra probuje jesc jak czlowiek i zanosic swoje mleko do szpitala(o ile uda mi sie tyle odciagnac, bo mam jakis kryzys i malo pokarmu)

A mialam Ci wlasnie pisac, ze skolowalam sobie maszynke elektryczna do gotowania i od jutra probuje jesc jak czlowiek i zanosic swoje mleko do szpitala(o ile uda mi sie tyle odciagnac, bo mam jakis kryzys i malo pokarmu)
Judytko -super że Dziewczynki tak ładnie przybierają na wadze. Obyście jak najszybciej wyszły do domku. Ale Twój mąż będzie miał babiniec w domu. He he. No ale pewnie będziecie mieć przepiękne Boże Narodzenie w tym rokuDużo sił i wytrwałości Ci życzę.

powiedz mi jeszcze, Julcia długo leżała w inkubatorku? bo ja się cholernie tego sprzętu bojępod tlenem się oczka niszczą
![]()
sama oddychala
zrobila sie tylko troszke sina wiec zabrali ja na noc do inkubarora,nastepnego rana mi ja przyniesli i byla juz ze mna
potem w 3 dobie dostala zóltaczki wiec musiala isc na lampy ale ogolnie byla duza i zdrowa dziewczyna:-)
Do naszej trojki dolicz jeszcze suczke rasy labrador, same kobity mu sie trafily hehe
Tak Boze Narodzenie bedzie piekne i mam nadzieje, ze spedzimy je w domu, a nie w szpitalu![]()